COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ-ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ: ΜΕ ΜΑΣΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Ολυμπιακός-Απολλων-ενδεκάδες: Με Μασούρα στην ενδεκάδα για την πρόκριση

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Κορμπεράν, επέλεξε τον Έλληνα μεσοεπιθετικό στο βασικό σχήμα, αφήνοντας στον πάγκο τον Ραντζέλοβιτς, στο σημερινό (25/8) κρίσιμο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού, για τα Play Off του Europa League.  

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Κορμπεράν, επέλεξε τον Έλληνα μεσοεπιθετικό στο βασικό σχήμα, αφήνοντας στον πάγκο τον Ραντζέλοβιτς, στο σημερινό (25/8) κρίσιμο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού, για τα Play Off του Europa League.  

Sentragoal Team
Sentragoal Team
25 Αυγούστου 2022 - 21:13
25/08/2022 - 21:13
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
masoyras.jpg

Με μια αλλαγή στο βασικό σχήμα και με σύστημα 4-2-3-1 παρατάσσει την ομάδα του ο Κορμπεράν στη σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στη ρεβάνς του (1-1) στην Κύπρο. Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό και τον προπονητή του, που επέλεξε τον Μασούρα στην ενδεκάδα, αφήνοντας στον πάγκο τον Ραντζέλοβιτς. Αυτή είναι και η μοναδική διαφοροποίηση, σε σχέση με τους 11 που αγωνίστηκαν στο πρώτο ματς. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βαστλίκ ξεκινάει κάτω από την εστία. Ο Άβιλα θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Ρέαμπτσιουκ το αριστερό, ενώ Σισέ και Μπα θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Κουντέ και Εμβιλά θα είναι τα αμυντικά χαφ,  ενώ οι Μασούρας, Χουάνγκ και Ζινκερνάγκελ, θα αγωνιστούν πίσω από τον  Ελ Αραμπί που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Ενδεκάδα Ολυμπιακού (4-2-3-1): Βαστλίκ – Άβιλα, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ – Κουντέ, Εμβιλά, Χουάνγκ – Ζινκερνάγκελ, Ελ Αραμπί, Μασούρας. 

Ενδεκάδα Απόλλωνα Λεμεσού (4-4-2):Γιοβάνοβιτς - Μαυρίας, Ρομπέρζ, Πεμπέρν, Καμάς - Μπα, Σαχάρ, Κολ, Πίττας - Ντιγκινί, Χέντι.

Διαβάστε επίσης: 

Δείτε το προγνωστικό για το Ολυμπιακός - Απόλλων Λεμεσού 

Δείτε το κανάλι μετάδοσης του Ολυμπιακός - Απόλλων Λεμεσού 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet