PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΒΑΤΣΛΙΚ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE

Ολυμπιακός: Δια χειρός Βατσλίκ στους ομίλους του Europa League

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να «καθαρίσει» την πρόκριση στην κανονική διάρκεια, καθώς ήταν καλύτερος του Απόλλωνα Λεμεσού, τελικά, όμως, χρειάστηκε, τον Τσέχο τερματοφύλακα που απέκρουσε τρία πέναλτι και του χάρισε την πρόκριση, καθώς κέρδισε με 4-2 (κ.δ 1-1)

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να «καθαρίσει» την πρόκριση στην κανονική διάρκεια, καθώς ήταν καλύτερος του Απόλλωνα Λεμεσού, τελικά, όμως, χρειάστηκε, τον Τσέχο τερματοφύλακα που απέκρουσε τρία πέναλτι και του χάρισε την πρόκριση, καθώς κέρδισε με 4-2 (κ.δ 1-1)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
26 Αυγούστου 2022 - 01:15
26/08/2022 - 01:15
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
olimpiakos.jpg

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ευρωπαϊκή του πορεία και θα πάρει μέρος στους ομίλους του Europa League. Κάτι που χρωστάει σε μεγάλο βαθμό στον Τόμας  Βατσλίκ. Ο Τσέχος τερματοφύλακας ήταν πραγματικός «κέρβερος» κάτω από την εστία του και όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού, έδειξε χαρακτήρα, Απέκρουσε τρία πέναλτι και η ομάδα του επικράτησε με 4-2 (κ.δ 1-1), «σφραγίζοντας» την πρόκριση της στην επόμενη φάση. 

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και άνοιξε το σκορ μόλις στο 2΄ με τον Μασούρα. Στη συνέχεια, μάλιστα, είχε αρκετές ευκαιρίες να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση -με σημαντικότερη το δοκάρι του Κουντέ στο 71΄-  όμως, δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί. 

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Κύπριοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 89΄ κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Πίττα. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους πρωταθλητές Ελλάδας στην παράταση, καθώς έμειναν με 10 παίκτες στο 100΄, λόγω της αποβολής του Μπα. Το σκορ δεν άλλαξε και το παιχνίδι πήγε στη «ρουλέτα» των πέναλτι, εκεί όπου ο  Βατσλίκ έδειξε τη μεγάλη του κλάση και «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση για τον Ολυμπιακό. 


Ολυμπιακός (Κ. Κορμπεράν): Βατσλίκ, Άβιλα, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ,  Εμβιλά, Κούντε (84΄ Αγκιμπού), Ζινκερνάγκελ (55’ Ραντζέλοβιτς), Χουάνγκ (79΄ Βαλμπουενά), Μασούρας (84΄ Ντε Λα Φουέντε), Ελ Αραμπί (103΄ Μανωλάς)

Απόλλων Λεμεσού (Ντ. Καταλά): Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Πεϊμπέρν, Ρομπέρζ, Χαμάς, Κολ (81΄ Κυριάκου), Σαχάρ (67΄ Μπα), Πίττας, Φέλιξ (67’ Ονγκέντα), Χέντι (57΄ Ζραντί/97΄ Καμπράλ), Ντιγκινί (81΄ Γιάνγκα)

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet