PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EUROBASKET 2022 breadcrumbs arrow ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ: «ΕΣΩΣΕ» ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΚΟΡΚΜΑΖ

Ευρωμπάσκετ: «Έσωσε» την Τουρκία ο Κορκμάζ

Ο άσος των Φιλαδέλφια 76ερς οδήγησε με πέντε σερί πόντους στο τέλος την ομάδα του στη νίκη με 72-68 απέναντι στο μαχητικό Μαυροβούνιο. 

Ο άσος των Φιλαδέλφια 76ερς οδήγησε με πέντε σερί πόντους στο τέλος την ομάδα του στη νίκη με 72-68 απέναντι στο μαχητικό Μαυροβούνιο. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:19
01/09/2022 - 20:19
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
TURKIA.jpg

Τα βρήκε «σκούρα» στην πρεμιέρα της στο Ευρωμπάκετ κόντρα στο Μαυροβούνιο η Τουρκία και λίγο έλειψε να ξεκινήσει με το… αριστερό, κατάφερε, όμως, τελικά να πάρει έστω και δύσκολα τη νίκη με 72-68. Ο Φουρκάν Κορκμάζ ήταν αυτός που πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στα δύσκολα, όταν η μπάλα «έκαιγε» στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, σημειώνοντας πέντε σερί πόντους. Σε καλή μέρα για τους νικητές και ο Λάρκιν με 18, ενώ στους 15 σταμάτησε ο Οσμάν. Για το Μαυροβούνιο σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε ο Ντούμπλιεβιτς, που σημείωσε 18 πόντους. 

Σε χαμηλό τέμπο το πρώτο δεκάλεπτο, με τις δυο ομάδες να δυσκολεύονται να σκοράρουν και το Μαυροβούνιο να παίρνει προβάδισμα. Στη δεύτερη περίοδο, όμως, η Τουρκία ανέβασε την απόδοση της και έκλεισε το ημίχρονο με διψήφια διαφορά πόντων (41-31). Το ματς έγινε ξανά ντέρμπι στο τρίτο δεκάλεπτο, καθώς η διαφορά «ροκανίστηκε», ενώ το τέταρτο  ήταν συγκλονιστικό. Οι Μαυροβούνιοι προηγήθηκαν με 66-61 τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη, δεν κατάφεραν, όμως, να διατηρήσουν το προβάδισμα τους. Η Τουρκία πήρε τη νίκη, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κορκμάζ, που με πέντε σερί πόντους διαμόρφωσε το τελικό 72-68. 

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 41-31, 53-51, 72-68

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet