SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΤΡΙΤΩΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ!

Τρίτωσε το καλό για Γιουνάιτεντ!

Με τον Τζέιντον Σάντσο να βρίσκει δίχτυα ξανά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέδρασε με σκορ 1-0 από την έδρα της Λέστερ και πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική της νίκη! 

Με τον Τζέιντον Σάντσο να βρίσκει δίχτυα ξανά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέδρασε με σκορ 1-0 από την έδρα της Λέστερ και πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική της νίκη! 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:57
01/09/2022 - 23:57
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
σαντσο.jpg

Σαν να βρίσκει τα πατήματά της. Χωρίς να αποδώσει… φαντεζί ποδόσφαιρο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα, κάμπτοντας πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, την αντίσταση της Λέστερ (1-0).

Ο Τζέιντον Σάντσο συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις, δείγμα της αγωνιστικής του ανάτασης μετά τις ευκαιρίες που πήρε τελευταία από την τεχνική ηγεσία, και με το δεύτερο του γκολ για φέτος στο 23’ χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Άνετο πρώτο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους, η Λέστερ επιχείρησε να πιέσει στο δεύτερο μέρος, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Ο Μάντισον ήταν και πάλι η μοναδική πηγή κινδύνου των γηπεδούχων, αλλά – δυστυχώς για τον ίδιο- ο Νταβίντ Ντε Χέα βρέθηκε σε καλή βραδιά και απομάκρυνε τους (λιγοστούς) κινδύνους.

Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ενισχυμένες Αποδόσεις
check_3c
Bet Builder* και Cash Out*
check_3c
Υπερσύγχρονο Mobile App
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τη νίκη αυτή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε τις τρεις συνεχόμενες και ανέβηκε προσωρινά στη 5η θέση της Premier League!

Οι συνθέσεις:

Λέστερ: Μπαζούνου, Γουόκερ- Πίτερς, Σαλισου, Μπέλα- Κότσαπ, Ελιουνούσι (63’ Σ. Άρμστρονγκ), Γουόρντ Πρόουζ, Αρίμπο, Τζενέμπο (89’ Περό), Λάβια, Α. Άρμστρονγκ (77’ Μάρα), Άνταμς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαράν, Νταλότ, Μαλάτσια, Μαρτίνεζ, Έρικσεν (90+2’ Φρεντ), Φερνάντες, ΜακΤόμινεϊ, Σάντσο (68’ Ρονάλντο), Ράσφορντ, Ελανγκά (80’ Καζεμίρο).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet