PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EUROBASKET 2022 breadcrumbs arrow ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ: ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ «ΑΤΣΑΛΙ» ΜΕ ΕΠΙΚΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΝΤΟΡΣΕΙ

Ευρωμπάσκετ: Ελλάδα από «ατσάλι» με επικούς Γιάννη και Ντόρσεϊ

Η εθνική μας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ, κερδίζοντας δύσκολα με 89-85 την Κροατία, με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Τάιλερ Ντόρσεϊ να πραγματοποιούν εντυπωσιακές εμφανίσεις, σκοράροντας από 27 πόντους. 

Η εθνική μας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ, κερδίζοντας δύσκολα με 89-85 την Κροατία, με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Τάιλερ Ντόρσεϊ να πραγματοποιούν εντυπωσιακές εμφανίσεις, σκοράροντας από 27 πόντους. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
02 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:27
02/09/2022 - 20:27
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
antetokounbo.jpg

Κάθε αρχή και δύσκολη και εξαίρεση δεν αποτέλεσε ούτε η πρεμιέρα της εθνικής μας ομάδας στο Ευρωμπάσκετ. Η Ελλάδα μπορεί να δυσκολεύτηκε, έδειξε, όμως, ψυχή και πήρε σπουδαία νίκη με 89-85 επί της Κροατίας, καθοδηγούμενη από τους τρομερούς Γιάννη Αντετοκούμπο και Τάιλερ Ντόρσεϊ. Αμφότεροι πραγματοποίησαν εντυπωσιακές  εμφανίσεις, σημειώνοντας από 27 πόντους. Ειδικά η συνεισφορά του σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς στο τελευταίο λεπτό ήταν καθοριστική, καθώς σημείωσε κρίσιμα καλάθια, ενώ έκανε και δύο πολύτιμα κοψίματα. 

Η Κροατία ξεκίνησε δυνατά στα πρώτα λεπτά, όμως, άμεση ήταν η αντίδραση της εθνικής μας που πήρε τα ηνία του αγώνα και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 24-16. Η ελληνική ομάδα ήταν το απόλυτο «αφεντικό» και στη δεύτερη περίοδο, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα από τους απογοητευτικούς Κροάτες και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 46-30.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Κροατία γύρισε την άμυνα της σε ζώνη και κατάφερε να μειώσει τη διαφορά. Η εθνική μας βρήκε, όμως και πάλι «απαντήσεις», κυρίως με τους Ντόρσεϊ και Αντετοκούνμπο. Ο τελευταίος, πάντως, ήταν αυτός που πήρε την Ελλάδα στις πλάτες του στα τελευταία λεπτά, όταν οι Κροάτες είχαν μειώσει σε απόσταση βολής και με προσωπικές ενέργειες την οδήγησε στη νίκη. 

Τα δεκάλεπτα: 16-24, 30-46, 62-70, 85-89

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet