PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΠΑΣΚΕΤ breadcrumbs arrow ΣΠΑΧΙΑ ΓΙΑ ΝΤΟΡΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ»

Σπάχια για Ντόρσεϊ και Αντετοκούνμπο: «Είμαι εναντίον των ξένων στις Εθνικές»

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κροάτη τεχνικού, Νέβεν Σπάχια, σχετικά με τους νατουραλιζέ παίκτες των εθνικών ομάδων. Διαβάστε τι δήλωσε για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κροάτη τεχνικού, Νέβεν Σπάχια, σχετικά με τους νατουραλιζέ παίκτες των εθνικών ομάδων. Διαβάστε τι δήλωσε για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
05 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:53
05/09/2022 - 16:53
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
7a95ef58-rs405282_dsc_5467-lpr-e1637515791522.jpg

Κάθετα αντίθετος στην ενσωμάτωση των νατουραλιζέ παικτών στις εθνικές ομάδες που δίνουν το παρών στο Eurobasket 2022, εμφανίστηκε ο έμπειρος προπονητής, σε δηλώσεις του στη Mozzart Sport.

Συγκεκριμένα, ανέφερε -μεταξύ άλλων- :«...Είμαι ενάντια των ξένων στις Εθνικές ομάδες. Σίγουρα ο Τζέιλιν Σμιθ ανεβάζει την εθνική μας ομάδα (Κροατία), αλλά δεν συμφωνώ με τον κανονισμό της FIBA. Εθνική ομάδα σημαίνει ταυτότητα της μπασκετικής σχολής ενός ένθους... Είναι αστείο για μένα όταν παρακολουθώ την παρουσίαση Εθνικών ομάδων, όπου παίζονται Εθνικοί Ύμνοι πριν από το παιχνίδι και η κάμερα περνάει από τον παίκτη, ο οποίος δεν ξέρει καν πώς να μιλήσει τη γλώσσα, ούτε ξέρει τις λέξεις του ύμνου...Γι' αυτό έχουμε συλλόγους. Ας παίξουν εκεί πέντε, επτά, οκτώ ξένοι, ωστόσο, οι εθνικές ομάδες είναι Εθνικές ομάδες για κάποιο λόγο...».

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενώ εν συνεχεία μάλιστα, «επιτέθηκε» στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τονίζοντας πως η Εθνική μας κερδίζει γιατί στο ρόστερ της δεσπόζουν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τάιλερ Ντόρσεϊ (που σημειωτέον δεν αποτελούν νατουραλιζέ παίκτες): «Βλέπω ότι η Ελλάδα παίζει με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ που κερδίζει μόνος με τον Giannis. Αν αυτός είναι ο στόχος της Eθνικής ομάδας, εντάξει, αλλά είμαι εναντίον του».

Όσον αφορά το στοιχηματικό κομμάτι, αξίζει να σημειωθεί πως, η «γαλανόλευκη» μετά τις νίκες της κόντρα σε Κροατία και Ιταλία, θέλει να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου, όπου δίνεται ως φαβορί στο 4.00.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet