PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EUROBASKET 2022 breadcrumbs arrow ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΓΙΑ EUROBASKET: «ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ»

Ντόντσιτς για Eurobasket: «Βλέπω Ελλάδα και Σερβία, έχουν τους καλύτερους παίκτες»

Ο αστέρας της εθνικής Σλοβενίας, παραδέχτηκε σε δηλώσεις του πως παρακολουθεί τους αγώνες της Σερβίας και της Ελλάδας, καθώς διαθέτουν στις τάξεις τους, κορυφαίους παίκτες όπως ο Νίκολα Γιόκιτς και ο  Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο αστέρας της εθνικής Σλοβενίας, παραδέχτηκε σε δηλώσεις του πως παρακολουθεί τους αγώνες της Σερβίας και της Ελλάδας, καθώς διαθέτουν στις τάξεις τους, κορυφαίους παίκτες όπως ο Νίκολα Γιόκιτς και ο  Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
06 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:15
06/09/2022 - 13:15
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
luka-doncic-fiba.jpeg

Ο NBAer των Μάβερικς, μπορεί να μην έχει πρωταγωνιστήσει ακόμη με το ομοσπονδιακό του συγκρότημα στη μεγάλη μπασκετική διοργάνωση, μένοντας  σε «ρηχά νερά», ωστόσο η ποιότητα και τα ηγετικά του προσόντα δεν αμφισβητούνται.

Σε συνέντευξή του, ο Σλοβένος αστέρας ρωτήθηκε σχετικά με τις ομάδες που παρακολουθεί στο φετινό Ευρωμπάσκετ, απαντώντας: «Παρακολουθώ πολύ. Έχουμε ελεύθερο χρόνο, οπότε παρακολουθώ πολύ τα παιχνίδια. Κυρίως βλέπω την Σερβία και την Ελλάδα. Ξέρετε γιατί τις παρακολουθώ. Γιατί έχουν τους δύο καλύτερους παίκτες», φυσικά αναφερόμενος στον Νίκολα Γιόκιτς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εν συνεχεία, εξέφρασε μάλιστα και ορισμένα παράπονά του από τη διαιτησία της διοργάνωσης, λέγοντας: «Όλοι το βλέπουν… Τι έγινε με το χρόνο στο ματς της Τουρκίας, με την τεχνική ποινή στο ματς της Λιθουανίας… Είναι πολλά. Η FIBA πρέπει να κάνει κάτι γι’ αυτό. Δεν θέλω να πω περισσότερα».

Όσον αφορά το στοιχηματικό κομμάτι, το σύνολο του Ντόντσιτς ονειρεύεται τη δεύτερη back-to-back κούπα στο Eurobasket, με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες να προσφέρουν τη Σλοβενία ως τρίτο φαβορί μετά τις Ελλάδα και Σερβία, στο 5.30.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet