PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EUROBASKET 2022 breadcrumbs arrow «ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ» ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ… ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ

«Οδοστρωτήρας» Αντετοκούνμπο… ισοπέδωσε τους Ουκρανούς

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει ρεκόρ καριέρας, σημειώνοντας 41 πόντους, η εθνική μας ομάδα επικράτησε εύκολα με 99-79 επί της Ουκρανίας και εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου της. 

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει ρεκόρ καριέρας, σημειώνοντας 41 πόντους, η εθνική μας ομάδα επικράτησε εύκολα με 99-79 επί της Ουκρανίας και εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου της. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
06 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:03
06/09/2022 - 20:03
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
antetokoynbo.jpg

Στη μάχη για την πρώτη θέση του ομίλου, οι Ουκρανοί έκαναν το λάθος να παίξουν αντιαθλητικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το πλήρωσαν ακριβά. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να δώσουν μεγαλύτερο κίνητρο στον Έλληνα σούπερ σταρ που τους «διέλυσε» και οδήγησε την εθνική μας σε εύκολη νίκη με 99-79, αλλά και στην πρώτη θέση του ομίλου. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο… σταμάτησε στους 41 πόντους, κάνοντας προσωπικό ρεκόρ με τη φανέλα της εθνικής, ενώ «μάζεψε» και 9 ριμπάουντ.

Η εθνική μας ξεκίνησε δυνατά και πήρε το προβάδισμα στο σκορ από την αρχή της αναμέτρησης, όμως, το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με 23-20, καθώς οι Ουκρανοί κατάφεραν να ισορροπήσουν την αναμέτρηση. Με το σκληρό τους, στα όρια του αντιαθλητικού, παιχνίδι, μάλιστα, «χάλασαν» τον ρυθμό της ελληνικής ομάδας και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 39-46.

Η αντεπίθεση στο τρίτο δεκάλεπτο άρχισε με τον Ντόρσεϊ, που έβγαλε ενέργεια και σημείωσε κρίσιμα καλάθια, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Καλάθης, που «καθάρισαν» το παιχνίδι, με την Ελλάδα να παίρνει ξεκάθαρο προβάδισμα με 71-57. Στην τέταρτη περίοδο η εθνική μας δεν αντιμετώπισε προβλήματα και μεγάλωσε τη διαφορά, επικρατώντας τελικά με 99-79, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι(8/9) με την Εσθονία.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 39-46, 71-57, 99-79

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet