PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EUROBASKET 2022 breadcrumbs arrow ΕΛΛΑΔΑ: «ΠΑΕΙ» ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΜΕ 5Χ5, ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΜΕ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Ελλάδα: «Πάει» Βερολίνο με 5Χ5, ανακούφιση με Αντετοκούνμπο

Η εθνική μας επικράτησε εύκολα με 90 – 69 επί της Εσθονίας και προκρίθηκε άνετα στην νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης στη Γερμανία, ενώ ευχάριστα ήταν τα νέα για τον τραυματισμό  του Έλληνα σούπερ σταρ. 

Η εθνική μας επικράτησε εύκολα με 90 – 69 επί της Εσθονίας και προκρίθηκε άνετα στην νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης στη Γερμανία, ενώ ευχάριστα ήταν τα νέα για τον τραυματισμό  του Έλληνα σούπερ σταρ. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
08 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:14
08/09/2022 - 20:14
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
ellada.jpg

Η εθνική μας ομάδα δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στην Εσθονία, τη νίκησε εύκολα με 90-69 στην 5η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης και έκανε το πέντε στα πέντε. Όλα κύλησαν ιδανικά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αν εξαιρέσει κανείς τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο Έλληνας σούπερ σταρ αποσύρθηκε άμεσα στον πάγκο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η κατάσταση της υγείας του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πάντως, ο τραυματισμός του στον αστράγαλο δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός, όμως, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων υπάρχει αγωνία στα μέλη του τεχνικού τιμ, καθώς ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια για τη νοκ άουτ φάση στο Βερολίνο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε, μάλιστα, εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, σημειώνοντας 25 πόντους. 

Ο Δημήτρης Ιτούδης είχε την ευκαιρία να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα, καθώς η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν μεγάλη και η Ελλάδα έδειξε από το πρώτο δεκάλεπτο ότι θα είναι το «αφεντικό» στην αναμέτρηση. Η εθνική μας ανέβασε «στροφές» στη δεύτερη περίοδο και η διαφορά ανέβηκε σε διψήφια επίπεδα. Ακόμα και χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, η Ελλάδα δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα, έχοντας μετατρέψει το παιχνίδι σε τυπική διαδικασία.

Τα δεκάλεπτα: 21-27, 36-51, 49-77, 69-90

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet