PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΛΟ breadcrumbs arrow ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: «ΧΡΥΣΕΣ» ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ

Εθνική πόλο γυναικών: «Χρυσές» στις καρδιές μας

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 9-6 από την Ισπανία, στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Σπλιτ. 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 9-6 από την Ισπανία, στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Σπλιτ. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
09 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:04
09/09/2022 - 23:04
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
polo.jpg

Η εθνική μας ομάδα πόλο γυναικών έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, δεν τα κατάφερε, όμως, καθώς ηττήθηκε με 9-6 από την Ισπανία, στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Σπλιτ. Αυτή ήταν η τέταρτη φορά από το 2010 και μετά, που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα «φτάνει στην πηγή, αλλά δεν πίνει νερό». Η Ελλάδα πάλεψε, προσπάθησε, όμως οι Ισπανίδες ήταν πιο ψύχραιμες στα κομβικά χρονικά σημεία του αγώνα και πήραν τη νίκη. 

Οι παίκτριες της εθνικής μας ήταν αγχωμένες στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ βρήκαν απέναντι τους και την εκπληκτική τερματοφύλακα Τέρε, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σκοράρουν (3-0). Στη συνέχεια, όμως, ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ σε 4-3 στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου. Κομβική φάση στο επόμενο οκτάλεπτο το χαμένο πέναλτι της Πλευρώτου, καθώς η εθνική δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και στη συνέχεια οι Ισπανίδες έκαναν το 5-3. Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι Ελληνίδες τα έδωσαν όλα, ισοφάρισαν σε 6-6, στη συνέχεια, όμως, οι Ισπανίδες κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ και να κατακτήσουν το δεύτερο σερί χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση. 


Τα οκτάλεπτα: 3-0, 1-3, 1-0, 4-3.


Ισπανία (Μ. Όκα): Τέρε, Έστερ, Νόγκουε, Εσπάρ 2, Ορτίθ 1, Πέρεθ 1, Πρατς, Ρουΐθ 2, Πένια, Φόρκα, Καμούς, Γκαρθία 1, Λέιτον 1

Ελλάδα (Α, Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Χυδηριώτη 2, Τριχά, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Ξενάκη 1, Νίνου, Πάτρα, Σιούτη 1, Βασιλική Πλευρίτου, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σωτηρέλη.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet