COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΑΤΣΑΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Τι παίζουμε στις ματσάρες της Κυριακής

Μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνονται στο σημερινό ποδοσφαιρικό «μενού», με το SentraGoal να κάνει την ευρωπαϊκή του βόλτα και να προτείνει ειδικά στοιχήματα σε δυνατές αποδόσεις. 

Μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνονται στο σημερινό ποδοσφαιρικό «μενού», με το SentraGoal να κάνει την ευρωπαϊκή του βόλτα και να προτείνει ειδικά στοιχήματα σε δυνατές αποδόσεις. 

06/11/2022 - 08:20
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
dfhbtd.jpg

Όπου και αν κοιτάξουμε σήμερα στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, θα βρούμε και από ένα ντέρμπι. Μάλιστα, σε μερικές περιπτώσεις όπως στη Σέριε Α και την Πρέμιερ Λιγκ, υπάρχουν ιστορικά ζευγάρια και κόντρες όπως αυτή του Λονδίνου ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τσέλσι, καθώς και αυτή της «αιώνιας πόλης» μεταξύ της Ρόμα και της Λάτσιο. 

Τσέλσι - Άρσεναλ, 14:00, Novasports Premier League

Το δεύτερο εκτός έδρας ντέρμπι της σεζόν για τους «κανονιέρηδες» του Μικέλ Αρτέτα θα λάβει χώρα σήμερα το μεσημέρι στο «Stamford Bridge». Οι «μπλε» του Γκράχαμ Πότερ προέρχονται από ήττα κατά την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Μπράιτον και καλούνται να αντιμετωπίσουν μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. 

Τι θα κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι; Σίγουρα, το γεγονός πως η Τσέλσι έχει μπει νωθρά στα δύο πρόσφατα ματς που έχει δώσει, δεν έχει περάσει απαρατήρητο από το τεχνικό επιτελείο της Άρσεναλ (τρία γκολ από την Μπράιτον στο 42', γκολ από την Ντ. Ζάγκρεμπ στο 7').

Πόσο μάλλον από τη στιγμή που γνωρίζουν πως έχουν την ομάδα με τα περισσότερα γκολ (11) στο πρώτο μισάωρο. Δεν θα μας προκαλέσει λοιπόν καθόλου μεγάλη εντύπωση να μπουν με το «μαχαίρι στα δόντια» οι φιλοξενούμενοι και να ψάξουν από νωρίς το προβάδισμα στο ντέρμπι. 

Τότεναμ - Λίβερπουλ, 18:30, Novasports Premier League

Παραμένουμε επί λονδρέζικου εδάφους, καθώς μερικές ώρες αργότερα οι «σπερς» του Αντόνιο Κόντε υποδέχονται τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία «καίγεται» για το τρίποντο μετά τις δύο σερί ήττες από Νότιγχαμ Φόρεστ και Λιντς. Αναφορικά με τους γηπεδούχους, μεγάλη η απώλεια του Σον, μιας και ο Νοτιοκορεάτης αποτελεί μαζί με το Χάρι Κέιν το «Α και το Ω» της επιθετικής γραμμής της Τότεναμ.

Όσον αφορά την περασμένη αγωνιστική, τα «σπιρούνια» έκαναν μία σπουδαία ανατροπή επί της Μπόρνμουθ εκτός έδρας, για να ακολουθήσει μεσοβδόμαδα άλλη μία επί της Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «κόκκινοι», από την άλλη μεριά, κέρδισαν για την ίδια διοργάνωση τη Νάπολι με 2-0 και πηγαίνουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο «Tottenham Hotspur Stadium», στο οποίο έχουν να χάσουν από τις 22/10 του 2017

Ο Σαλάχ πρόκειται να αποτελέσει για άλλο ένα ντέρμπι το σημείο αναφοράς και περιμένουμε να το κάνει με τον καλύτερο τρόπο, αν ρίξουμε μία γρήγορη ματιά στα πρόσφατα παιχνίδια του. Πιο συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος μετρά 3 γκολ και μία ασίστ στις τρεις τελευταίες του αναμετρήσεις με τη Λίβερπουλ. Μάλιστα, απόψε αντιμετωπίζει μία ομάδα κόντρα στην οποία του αρέσει να... «μεγαλουργεί», καθώς έχει σκοράρει οκτώ φορές και έχει δώσει από ένα έτοιμο γκολ σε 16 ματς.

Ρόμα - Λάτσιο, 19:00, Cosmote Sport 2HD

Ή αλλιώς το ντέρμπι της «αιώνιας πόλης». Το «Ολίμπικο» θα βάλει τα «καλά» του για αυτή την σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα του Μουρίνιο και αυτή του Μαουρίτσιο Σάρι. Η γηπεδούχος Ρόμα πηγαίνει με σαφώς πιο ανεβασμένο ηθικό μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες που μετρά σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η Λάτσιο δέχθηκε και δεύτερο πλήγμα μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σαλερνιτάνα (1-0 από τη Φέγενορντ για το Europa League). 

Οι γηπεδούχοι, από τη μία πλευρά, απέδειξαν στα πρόσφατα ματς τους πως είναι ομάδα που «χτυπά» στο δεύτερο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενοι την κούραση των αντιπάλων τους. Πιο συγκεκριμένα, από τα οκτώ γκολ στα τρία τελευταία, τα έξι από αυτά μπήκαν στο δεύτερο 45λεπτο, την ίδια στιγμή που η Λάτσιο έχει συνολικά δεχτεί 4/5 στο ίδιο χρονικό διάστημα κατά τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της. 

Γιουβέντους - Ίντερ, 21:45, Cosmote Sport 2HD

Μία ακόμα σπουδαία και ταυτόχρονα ιστορική αναμέτρηση βρίσκεται στο πρόγραμμα. Ο λόγος για το «Derby d'Italia» ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ, στο «Allianz Stadium» του Τορίνο. Αμφότερες βρίσκονται μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

Η «Γηραιά Κυρία» του Αλέγκρι δεν διανύει και την καλύτερη φάση της ιστορίας της, καθώς αποκλείστηκε για πρώτη φορά από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη σεζόν 13/14, όταν είχε τερματίσει ξανά στην τρίτη θέση. Οι «νερατζούρι» από την άλλη, παρά την ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους «16» της διοργάνωσης και το ενδιαφέρον τώρα στρέφεται στο ματς με τη Γιουβέντους

Ο Ιντζάγκι δείχνει να έχει «στρώσει» την κατάσταση» στο Μιλάνο και να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια στη θέση του, κάτι που μπορεί να βελτιώσει ακόμα περισσότερο αν επαναλάβει τον περσινό του κατόρθωμα και το διπλό μέσα στο Τορίνο. Μάλιστα, αν το καταφέρει και φέτος, τότε θα γίνει ο 2ος προπονητής στην ιστορία της Ίντερ που κερδίζει και τα 2 πρώτα του εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα στη Γιουβέντους μετά τον Ελένιο Ερέρα (3 νίκες την περίοδο 1961-65). 

Διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης θα είναι ο Ντάνιελ Ντοβέρι, με τον Ιταλό να μην «τσιγκουνεύεται» τις κάρτες, καθώς έχει δείξει συνολικά 13 κίτρινες κάρτες στα τρία ματς που έχει οριστεί ως πρώτος ρέφερι. Έχει ένα μέσο όρο στο 4.3 και θεωρούμε ότι μπορεί να αυξήσει τα στατιστικά του σε ένα τέτοιο ντέρμπι.

Μπέτις - Σεβίλλη, 22:00, Novasports 1 HD

Ανδαλουσιανό ντέρμπι για την 13η αγωνιστική της Λα Λίγκα, με την Μπέτις να φιλοξενεί στο «Benito Villamarin» την προτελευταία της βαθμολογίας, Σεβίλλη. Η ομάδα του Σαμπάολι καλείται να βγάλει αντίδραση και ο Αργεντίνος τεχνικός των φιλοξενούμενων έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του πως αν κερδίσει απόψε, θα γίνει μόλις ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία των ντέρμπι, που επικρατεί και τα 3 πρώτα του ματς μετά τον Καριέγκα το 1977. 

Aς φύγουμε όμως από τους πάγκους και ας περάσουμε στα δεδομένα εντός του αγωνιστικού χώρου, με το όνομα του Μπόρχα Ιγκλέσιας να ξεχωρίζει. Δεν είναι μόνο τα οκτώ γκολ και οι δύο ασίστ που μετρά μέχρι στιγμής (με συνολικό ποσοστό 63% συμμετοχής στα γκολ της ομάδας).

Ο 29χρονος έχει γράψει ιστορία φέτος με τις επιδόσεις του και είναι ο παίκτης της Μπέτις με τα περισσότερα γκολ σε διάστημα 12 αγωνιστικών μέσα στον 21ο αιώνα. Ο Ισπανός βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και δύσκολα θα καταφέρει η άμυνα της Σεβίλλης να τον περιορίσει. 

Μαρσέιγ - Λυών, 21:45, Novasports 2 HD

Σε έναν όμιλο όπου έφτασε να διεκδικεί μέχρι και θέση στις «16» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, η Μαρσέιγ κατέκτησε την 4η θέση και έμεινε από νωρίς δίχως «ευρωπαϊκό κουστούμι». Η Λυών, από την άλλη μεριά, βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης με τον Λοράν Μπλαν στον πάγκο, καθώς μετρά δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ο Λακαζέτ δεν σταματά να σκοράρει. 

Ο 31χρονος Γάλλος επιθετικός έχει 8 γκολ και τρεις ασίστ μέχρι στιγμής και μαζί με τον Μασαλλό Αλέξις Σάντσες είναι τα πρώτα φαβορί για να σκοράρουν στο ντέρμπι. Αμφότεροι οι «μονομάχοι» θέλουν το ντέρμπι, οι μεν γηπεδούχοι για να «γλυκαθούν» μετά τον αποκλεισμό, οι δε φιλοξενούμενοι για να επιβεβαιώσουν την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Στηρίζουμε τον Λακαζέτ και θα ποντάρουμε πάνω του. 

Αγώνας  Σημείο Απόδοση
Τσέλσι - Άρσεναλ Γκολ πριν το 30' 1.87
Τότεναμ - Λίβερπουλ Anytime Scorer Σαλάχ 2.50
Ρόμα - Λάτσιο Over 1.5 Γκολ Ρόμα 2ο Ημ. 3.70
Γιουβέντους - Ίντερ Over 4.5 Κίτρινες Κάρτες 1.80
Μπέτις - Σεβίλλη Anytime Scorer Ιγκλέσιας 2.30
Μαρσέιγ - Λυών Anytime Scorer Λακαζέτ  2.80

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet