MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΝΕΑ «ΓΚΕΛΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Νέα «γκέλα» για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Βόλο

Δεύτερη ισοπαλία στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές για τους ερυθρόλευκους, που μετά τον Αστέρα Τρίπολης δεν κατάφεραν να κερδίσουν (1-1) ούτε στο σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο που «αφυπνίστηκαν», δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους.

Δεύτερη ισοπαλία στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές για τους ερυθρόλευκους, που μετά τον Αστέρα Τρίπολης δεν κατάφεραν να κερδίσουν (1-1) ούτε στο σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο που «αφυπνίστηκαν», δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
11 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:19
11/09/2022 - 21:19
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
2.jpg

Πολύ άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει κάνει ο Ολυμπιακός, που μετράει, ήδη, δυο «γκέλες» στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Μετά την αποτυχία τους στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, οι ερυθρόλευκοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι και σήμερα, αυτή τη φορά εντός έδρας με 1-1 κόντρα στον Βόλο, χάνοντας δυο πολύτιμους βαθμούς. Πληρώνοντας την άσχημη εμφάνιση τους στο πρώτο ημίχρονο, όταν και αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς τους. 

Ο Βόλος εκμεταλλεύτηκε την άσχημη εικόνα του Ολυμπιακού και άνοιξε το σκορ στο 29΄, με ένα πολύ όμορφο σε εκτέλεση γκολ του Οζέγκοβιτς. Ο Κορμπεράν προχώρησε σε τρεις αλλαγές στο ξεκίνημα του δευτέρου μισού της αναμέτρησης, προκειμένου να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Πραγματικά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, φάνηκε να «αφυπνίζεται», όμως, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο 70΄ οι ερυθρόλευκοι είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Κουντέ, ενώ στο 76΄ ο Ελ Αραμπί ισοφάρισε σε 1-1. Ο Ολυμπιακός είχε και νέο δοκάρι, αλλά και μεγάλες ευκαιρίες με τον Ντε Λα Φουέντε στα τελευταία λεπτά, χωρίς, όμως, να βρει το πολυπόθητο δεύτερο γκολ. 

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Μπα, Παπασταθόπουλος, Βρσάλκο (46' Άβιλα), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κούντε, Μπόουλερ (69' Ροντρίγκες), Βαλμπουενά (78' Ντε Λα Φουέντε), Μασούρας (46' Μπιέλ), Ουί-Τζο Χουάνγκ (46' Αραμπί).

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Εσκοβάλ, Σιέλης, Τσοκάνης (78′ Μεταξάς), Ντέλετιτς (73′ Ματίγια), Μεθκίδα (58′ Β. Φερνάντες), Οζέγκοβιτς (85′ Πίρινεν), Π. Φερνάντες, Μπαριέντος (85′ Μπατόκιο).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet