ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EUROBASKET 2022 breadcrumbs arrow «ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ» ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ

«Κόλπο γκρόσο» πρόκρισης από τους Ιταλούς

Η «Σκουάντρα Ατζούρα» έκανε τη μεγάλη έκπληξη μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, καθώς επικράτησε με 94-86 επί της Σερβίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία. 

Η «Σκουάντρα Ατζούρα» έκανε τη μεγάλη έκπληξη μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, καθώς επικράτησε με 94-86 επί της Σερβίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
11 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:31
11/09/2022 - 21:31
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
3.jpg

Τεράστια έκπληξη, η πιο μεγάλη μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Η εκπληκτική Ιταλία, επικράτησε με 94-86 επί της Σερβίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, εκεί , όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία. Για να συμβεί, βέβαια, αυτό χρειάστηκε η «Σκουάντρα Ατζούρα» να κάνει μια συγκλονιστική εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης. Αν και αγωνίστηκε χωρίς προπονητή από τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, καθώς ο Ποτζέκο αποβλήθηκε, η Ιταλία «έβγαλε» στον αγωνιστικό χώρο μια απίστευτη ηρεμία και κατάφερε να «στείλει» σπίτι της ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης. 

Με τον Σπίσου να κάνει εκπληκτική εμφάνιση, με 22 πόντους και 6 τρίποντα, ενώ είχε άξιους συμπαραστάτες τους Μέλι (21), Φοντέκιο (19) και Πολονάρα (16). Αντίθετα, ο Γιόκιτς ήταν συγκλονιστικός για τους Σέρβους με 32 πόντους και 13 ριμπάουντ, όμως, φάνταζε απελπιστικά μόνος. Η Σερβία είχε το προβάδισμα σε όλο το πρώτο ημίχρονο και έδειχνε ότι έχει το προβάδισμα για τη νίκη, με τον Γιόκιτς να είναι ασταμάτητος. Στο τρίτο δεκάλεπτο η Ιταλία ξεκίνησε την αντεπίθεση της και μείωσε σημαντικά τη διαφορά (68-66). Ο Μέλι κατάφερε να σταματήσει τον Γιόκιτς στην τελευταία περίοδο, η Ιταλία «έτρεξε» σερί 16-2 και τελικά πήρε τη νίκη. 

Τα δεκάλεπτα: 28-20, 51-45, 68-66, 86-94.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet