MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΡΗΣ: ΠΗΡΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΡΝΤΙΟΥ

Άρης: Πήρε τρίποντο ψυχολογίας και περιμένει Πάρντιου

Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν εκτός έδρας με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης και μετά από δυο αγωνιστικές επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, ενώ ο Άγγλος τεχνικός θα ταξιδέψει την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη για να τους αναλάβει. 

Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν εκτός έδρας με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης και μετά από δυο αγωνιστικές επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, ενώ ο Άγγλος τεχνικός θα ταξιδέψει την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη για να τους αναλάβει. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
11 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:27
11/09/2022 - 23:27
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
aris.jpg

Η νίκη ήταν το μοναδικά αποδεκτό αποτέλεσμα για τον Άρη στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς βρισκόταν με τη πλάτη στον τοίχο μετά τα αρνητικά αποτελέσματα, στις δυο τελευταίες αγωνιστικές. Η πίεση μετατράπηκε σε κίνητρο για τους κιτρινόμαυρους που επικράτησαν με 2-0 στην πόλη της Αρκαδίας και πήραν νίκη ουσίας και ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. 

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και προηγήθηκε στο 20΄ με ένα πολύ όμορφο γκολ του Γκρέι, που έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από εξαιρετικό συνδυασμό Γκαρθία και Μανσίνι και με σουτ στην κίνηση την έστειλε στα δίχτυα. Στο 60΄ διπλασίασε τα τέρματα του, όταν ο Μανσίνι σούταρε δυνατά, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Εμπακατά χρίστηκε σκόρερ. Ο Άρης δέχτηκε πίεση στα τελευταία λεπτά, ειδικά μετά την αποβολή του Γκαρσία στο 77΄, κατάφερε, όμως, να αντέξει, ενώ στο 88΄ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ γκολ των γηπεδούχων. Οι κιτρινόμαυροι πήραν μια πολύ σημαντική νίκη, ενώ την Τρίτη ο Πάρντιου θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να τους αναλάβει. 

Αστέρας Τρίπολης (Η. Μεταξάς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Πίτσου (63′ Τζουγκάνοβιτς), Καστάνιο, Άλβαρες, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Ριέρα, Μπερτόγλιο (64′ Μπαρτόλο), Γκαρντάφσκι,  Μπαράλες (63′ Μπενίτο)

Άρης (Τ. Τερζής):Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ντουκουρέ (71′ Ενκουλού), Γκαρσία, Μαντσίνι (86′ Οντουμπάζιο), Γκαρθία (70′ Πάλμα), Ιτούρμπε (70′ Ντιόπ) , Γκρέι (78′ Πίρσμαν)

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet