MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΕΔΕΙΞΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ 11 ΜΕΤΡΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Έδειξε χαρακτήρα πρωταθλητή από τα 11 μέτρα ο Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο ντέρμπι της Λεωφόρου, όμως, ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε το σκορ με δυο πέναλτι, για τα οποία διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι και πέτυχε την τέταρτη του νίκη (2-1) στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο ντέρμπι της Λεωφόρου, όμως, ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε το σκορ με δυο πέναλτι, για τα οποία διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι και πέτυχε την τέταρτη του νίκη (2-1) στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
12 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:38
12/09/2022 - 00:38
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
pao.jpg

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής, καθώς επικράτησε με 2-1 επί της ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Για να τα καταφέρει, μάλιστα, χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι σημείωσε και τα δυο του γκολ με πέναλτι. Είναι, πάντως, η μοναδική ομάδα που έχει κάνει το απόλυτο των νικών στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. 

Με έντονες συγκινήσεις το πρώτο ημίχρονο, τις δυο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες, ενώ στο 31΄ ο διαιτητής υπέδειξε αρχικά πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ και στη συνέχεια πήρε πίσω την απόφαση του, καθώς ο Σιμάνσκι ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 36΄, όμως, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με γκολ του Πινέδα. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση για τον Παναθηναϊκό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι - υποδείχτηκε καθώς η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Χατζισαφί  μέσα στη μεγάλη περιοχή- του Αϊτόρ

Οι συγκινήσεις, όμως, για το πρώτο ημίχρονο δεν τελείωσαν, καθώς στο έβδομο λεπτό των αναμετρήσεων ο Γκάνεα ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Λιβάι Γκαρσία και ο Σποράρ διπλασίασε τα τέρματα του Παναθηναϊκού. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε και για τα δυο πέναλτι που υποδείχτηκαν εις βάρος της. Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης το ματς έγινε «ροντέο», με ευκαιρίες εκατέρωθεν, τον Παναθηναϊκό να έχει και δοκάρια, όμως, το σκορ να μην αλλάζει.


Παναθηναϊκός (Ι. Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Γκάνεα, Κουρμπέλης (74’ Βέρμπιτς), Πέρεθ, Τσέριν, Παλάσιος (92’ Βαγιαννίδης), Σπόραρ (78’ Ιωαννίδης), Αϊτόρ (78’ Μπερνάρ).

ΑΕΚ (Μ. Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (58’ Μοχαμάντι), Γιόνσον (57’ Μάνταλος), Σιμάνσκι (57’ Αμραμπατ), Λιβάι Γκαρσία, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (58’ Ελίασον), Αραούχο (77’ Φαν Βέερτ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet