PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: ΤΑ… ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Η ΜΠΑΓΕΡΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Τα… χρειάστηκε η Λίβερπουλ, πήρε το ντέρμπι η Μπάγερν

Με γκολ του Ματίπ στο 89’ η Λίβερπουλ γλίτωσε το… κάζο από τον Άγιαξ, επικρατώντας με σκορ 2-1. Στο ντέρμπι της ημέρας, η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 2-0 την Μπαρτσελόνα και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με γκολ του Ματίπ στο 89’ η Λίβερπουλ γλίτωσε το… κάζο από τον Άγιαξ, επικρατώντας με σκορ 2-1. Στο ντέρμπι της ημέρας, η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 2-0 την Μπαρτσελόνα και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
14 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:07
14/09/2022 - 00:07
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
78bfb393b73427724dab72775aa05dfco2.jpg

Από τα άλλα ματς, ξεχώρισε το σπουδαίο διπλό της Μπριζ μέσα στην έδρα της Πόρτο με το εμφατικό 4-0, αλλά και η νίκη της Λεβερκούζεν επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 2-0.

1ος όμιλος

Λίγο έλειψε η Λίβερπουλ να υποστεί δεύτερη βαθμολογική απώλεια στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια του ομίλου, όμως χάρη στο λυτρωτικό γκολ του Ματίπ στο 89’ έκανε σεφτέ με το πρώτο της τρίποντο επί του Άγιαξ (2-1). Το σκορ για τους «κόκκινους» άνοιξε στο 17’ ο Σαλάχ, όμως ο Αίας απάντησε δέκα λεπτά αργότερα με τον Κούντους, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην αντίπαλη άμυνα. Πρώτη νίκη για τη Λίβερπουλ και 3 βαθμοί, όσους έχει και ο Άγιαξ.

Θυμίζουμε ότι το δεύτερο παιχνίδι του γκρουπ, αυτό ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Νάπολι πήρε παράταση, λόγω ανεπαρκούς αστυνόμευσης λόγω Βασίλισσας, για αύριο 14/09 στις 22:00.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

2ος όμιλος

Στη… βόμβα της ημέρας, η Κλαμπ Μπριζ όχι μόνο κοίταξε κατάματα την Πόρτο, αλλά την ισοπέδωσε με το εμφατικό 4-0 εκτός έδρας. Οι Βέλγοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και πήραν το προβάδισμα στο 15’ με το πέναλτι του Γκούντγκλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστικοί και με τρία γκολ… αποτελείωσαν τους Πορτογάλους. Δύο στα δύο για την Μπριζ και πρωτιά στον όμιλο.

Την ίδια στιγμή, η Λεβερκούζεν έπαιρνε την πρώτη της νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας της Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 2-0. Ο Άντριχ στο 84’ και ο Ντιαμπί στο 87’ λύτρωσαν τους Γερμανούς και… πλήγωσαν τους Ισπανούς που έμειναν στους 3 πόντους.

3ος όμιλος

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, ένα τετράλεπτο ξέσπασμα ήταν αρκετό για την Μπάγερν Μονάχου, ώστε να πάρει το ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα με σκορ 2-0. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ με τον Ερνάντες στο 50’, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σανέ να χριστεί σκόρερ και να θέσει γερές βάσεις για τη νίκη. Οι «μπλαουγκράνα» προσπάθησαν να αντιδράσουν στα εναπομείναντα λεπτά, αλλά μάταια. Η Μπάγερν έκανε το 2 στα 2, ενώ η Μπαρτσελόνα έμεινε στη νίκη της πρεμιέρας και στους 3 βαθμούς.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ίντερ με πρωταγωνιστή τον Έντιν Τζέκο νίκησε εύκολα εκτός έδρας την Βικτόρια Πλζεν με σκορ 2-0. Ο Βόσνιος άνοιξε το σκορ στο 20’ και μοίρασε την ασίστ στο γκολ του Ντάφρις στο 70’, σφραγίζοντας το πολύτιμο τρίποντο – το πρώτο για φέτος- της ομάδας του.

4ος όμιλος

Το γκολ του Λίντστρομ από το 43’ ήταν και αυτό που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και να δώσει τους πρώτους 3 βαθμούς στους Γερμανούς (1-0). Από τη μεριά τους οι Γάλλοι είναι πλέον σε δύσκολη θέση με το… μηδέν απολογισμό στα δύο πρώτα ματς της σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Νωρίτερα, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας συνέχισε την ξέφρενη πορεία της στη φετινή διοργάνωση, υποτάσσοντας και την Τότεναμ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (2-0). Στο 90’ ο Παουλίνιο «σόκαρε» τους Λονδρέζους, ενώ λίγο πριν το φινάλε ήταν η σειρά του Γκόμες να τελειώσει το ματς, χαρίζοντας στην πορτογαλική ομάδα τη δεύτερη διαδοχική της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Τότεναμ έμεινε στους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων που ξεκίνησαν στις 20:00

1ος όμιλος

Λίβερπουλ - Άγιαξ 2-1 (17’ Σαλάχ, 89’ Ματίπ / 27’ Κούντους)

Ρέιντζερς - Νάπολι (14/09, 22:00)

2ος όμιλος

Πόρτο – Κλαμπ Μπριζ 0-4 (15’ πεν. Γούτγκλα, 47’ Σοβάχ, 52’ Όλσεν, 89’ Νούσα)

Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0 (84’ Άντριχ, 87’ Ντιαμπί)

3ος όμιλος

Βικτόρια Πλζεν – Ίντερ 0-2 (20’ Τζέκο, 70’ Ντάμφρις)

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 2-0 (50’ Ερνάντες, 54’ Σανέ)

4ος όμιλος

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Τότεναμ 2-0 (90’ Παουλίνιο, 90+3’ Άρθουρ Γκόμες)

Μαρσέιγ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-1 (43’ Λίντστρομ)

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet