COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: ΕΚΑΝΕ «ΣΕΦΤΕ» ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ Η ΜΙΛΑΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Έκανε «σεφτέ» στους ομίλους η Μίλαν

Οι «Ροσονέρι» πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στη φάση των ομίλων, επικρατώντας με 3-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «Ροσονέρι» πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στη φάση των ομίλων, επικρατώντας με 3-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
14 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:57
14/09/2022 - 21:57
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
milan.jpg

Η Μίλαν δεν έκανε το ίδιο λάθος με την Τσέλσι και δεν υποτίμησε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη της επί της Σαμπντόρια, επικράτησε με 3-1 επί των Κροατών στην έδρα της και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη των «Ροσονέρι» στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αλλά και η πρώτη εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2013

Η Μίλαν ήταν καλύτερη και άνοιξε το σκορ στο 45΄ με το εύστοχο πέναλτι του Ζιρού. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, στο 47΄, ο Σαλεμάκερς διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Οι Κροάτες μπήκαν ξανά στο παιχνίδι στο 56΄ με τον Όρσιτς,  όμως, ο Πομπέγκα στο 77ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια, Καλουλού, Τομόρι, Ερναντές, Μπενασέρ (78' Κρούνιτς), Τονάλι (68' Πομπέγκα), Σαλεμάκερς (78' Μεσίας), Ντίαθ (78' Ντεστ), Λεάο, Ζιρού (68' Ντε Κετελάρε)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Μοχαράμι (63' Σπίκιτς), Ριστόβσκι (78' Ντρμιτς), Σούταλο, Πέριτς, Λιούμπιτσιτς, Αντέμι, Μίσιτς, Ιβάνουσετς, Πέτκοβιτς (84' Μπατούρινα), Όρσιτς (84' Μάριν)

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet