ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΣΕΛΤΙΚ, «Χ»-ΑΡΗΚΕ Η ΣΑΧΤΑΡ

Τσαμπιόνς Λιγκ: Καλύτερη η Σέλτικ, «Χ»-άρηκε η Σαχτάρ

Η ομάδα του Γιώργου Γιακουμάκη ήταν καλύτερη στην Βαρσοβία, όμως, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί (1-1) τις ευκαιρίες της, με τους Ουκρανούς να μένουν ικανοποιημένοι από τον έναν βαθμό.

Η ομάδα του Γιώργου Γιακουμάκη ήταν καλύτερη στην Βαρσοβία, όμως, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί (1-1) τις ευκαιρίες της, με τους Ουκρανούς να μένουν ικανοποιημένοι από τον έναν βαθμό.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
14 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:33
14/09/2022 - 22:33
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
celtic.jpg

Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη δεν αποδόθηκε στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Σέλτικ και την Σαχτάρ Ντόνετσκ, που έγινε στην Βαρσοβία, όπου φιλοξενούνται οι εντός έδρας αγώνες των Ουκρανών. Το τελικό 1-1 αδικεί την ομάδα της Σκωτίας, που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της. Στον αντίποδα, οι τυπικά γηπεδούχοι έμειναν ικανοποιημένοι από τον έναν βαθμό, φτάνοντας στους τέσσερις, μετά την επικράτηση τους στην πρεμιέρα επί της Λειψίας

Η Σέλτικ πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 10΄, έχοντας και την εύνοια της τύχης, με το αυτογκόλ του Μπονταρένκο. Δεν κατάφεραν, όμως, να το διατηρήσουν για πολύ, καθώς στο 29΄ ο Μούντικ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Η ομάδα από την Σκωτία ήταν πολύ καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς, όμως, να καταφέρει να σκοράρει. Ο Γιακουμάκης πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 68΄ και στο 85΄ έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, όταν μετά από το πλασέ του, η μπάλα πέρασε άουτ. 

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Τρούμπιν, Τέιλορ, Μποντάρ, Ματβιένκο, Κονόπλια, Ζουμπκόφ (61' Τραορέ), Μπονταρένκο (74' Τζούρασεκ), Στεπανένκο, Σουντακόφ (78' Οτσερέτκο), Μούντρικ, Σβεντ (61' Πέτριακ)

Σέλτικ: Χαρτ, Γιουράνοβιτς, Κάρτερ-Βίκερς, Γενς, Τέιλορ, Ο'Ράιλι (68' Μόι), ΜακΓκρέγκορ, Χατάτε (68' Τέρνμπουλ), Χακσαμπάνοβιτς (46' Μαέντα), Φουρουχάσι (68' Γιακουμάκης), Ζότα (86' Αμπάντα)

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet