COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EUROBASKET 2022 breadcrumbs arrow Ο ΠΟΝΙΤΚΑ ΕΓΙΝΕ... ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Ο Πονίτκα έγινε... Ντόντσιτς και οδήγησε την Πολωνία στα ημιτελικά

Τεράστια έκπληξη στο Ευρωμπάσκετ, με την Πολωνία να κερδίζει με 90-87 τη Σλοβενία και να τη στέλνει σπίτι της και τον άσο της Ρέτζιο Εμίλια να κάνει το τέταρτο triple-double στην ιστορία της διοργάνωσης. 

Τεράστια έκπληξη στο Ευρωμπάσκετ, με την Πολωνία να κερδίζει με 90-87 τη Σλοβενία και να τη στέλνει σπίτι της και τον άσο της Ρέτζιο Εμίλια να κάνει το τέταρτο triple-double στην ιστορία της διοργάνωσης. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
14 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:41
14/09/2022 - 23:41
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
polwnia.jpg

Μια μαγική βραδιά για την Πολωνία, ένα συγκλονιστικό παιχνίδι από τον Πονίτκα, στο «σπίτι» της η Σλοβενία. Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της διοργάνωσης σημειώθηκε στον δεύτερο προημιτελικό της ημέρας, με την Πολωνία να κερδίζει με 90-87 την κάτοχο του τίτλου, Σλοβενία και να προκρίνεται στην επόμενη φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία.

Ο Ματέους Πονίτκα έγινε, μόλις, ο τέταρτος παίκτης στη διοργάνωση, που πέτυχε triple-double, μετά τους Στόγιαν Βράνκοβιτς, Τόνι Κούκοτς και Αντρέι Μαντάς. Ο παίκτης της Ρέτσιο Εμίλια σημείωσε 16 πόντους, «μάζεψε» 11 ριμπάουντ και μοίρασε 10 ασίστ, οδηγώντας την εθνική ομάδα του σε μια τεράστια επιτυχία. Αντίθετα, σε πολύ άσχημη ημέρα βρέθηκε το αστέρι της Σλοβενίας, Λούκα Ντόντσιτς, που πέτυχε 14 πόντους, με τραγικά ποσοστά. 

Οι Πολωνοί έδειξαν ότι θα είναι σκληρά «καρύδια» από το πρώτο δεκάλεπτο, ενώ έκαναν μια καταπληκτική δεύτερη περίοδο, πατώντας «γκάζι» και πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα, φτάνοντας τη διαφορά ακόμα και στους 23 πόντους, ενώ έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 58-39. Οι Σλοβένοι έβγαλαν αντίδραση στο τρίτο δεκάλεπτο και έφεραν και πάλι το παιχνίδι στα ίσια, ενώ στο ξεκίνημα του τέταρτου προηγήθηκαν με έξι πόντους (73-67). Οι Πολωνοί, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με τους Σλότερ και Πονίτκα πήραν μια σπουδαία νίκη. 

Τα δεκάλεπτα: 26-29, 39-58, 63-64, 87-90

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet