COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EUROBASKET 2022 breadcrumbs arrow ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ: «ΤΡΙΚΟΛΟΡ» ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ευρωμπάσκετ: «Τρικολόρ» για κούπα με άμυνα για σεμινάριο

Η Γαλλία πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, συνέτριψε με 95-54 την Πολωνία, με όπλο την άμυνα της και θα διεκδικήσει τον τίτλο στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στον νικητή του Γερμανία – Ισπανία. 

Η Γαλλία πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, συνέτριψε με 95-54 την Πολωνία, με όπλο την άμυνα της και θα διεκδικήσει τον τίτλο στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στον νικητή του Γερμανία – Ισπανία. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
16 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:31
16/09/2022 - 20:31
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
france.jpg

Μια Γαλλία από άλλο πλανήτη, έκανε «πάρτι» στον πρώτο ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ και διέλυσε με 95-54 την Πολωνία. Η ομάδα του Κολέ δεν πραγματοποίησε απλά την καλύτερη της εμφάνιση στη διοργάνωση, αλλά έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει του τελικού, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γερμανία  - Ισπανία. Οι Γάλλοι μπορεί να σημείωσαν 95 πόντους, αυτό, όμως, που εντυπωσίασε ήταν η άμυνα τους.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι περιόρισαν τους αντιπάλους τους στους 18 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που αποτελεί και αρνητικό ρεκόρ στη διοργάνωση, καθώς καμία ομάδα μέχρι τώρα δεν είχε σημειώσει λιγότερους από 20. Κορυφαίος για τους νικητές ο Γιαμπουσέλε που σημείωσε 22 πόντους, ενώ και ο Τάρπει «έσβησε» το μεγάλο επιθετικό όπλο των Πολωνών, Πονίτκα.

Η εικόνα του αγώνα ήταν η ίδια από το πρώτο δεκάλεπτο, με τη Γαλλία να βασίζεται στην άμυνα της και να βρίσκει λύσεις στην επίθεση. Η διαφορά μεγάλωνε συνεχώς υπέρ των «Τρικολόρ», που δεν χαλάρωσαν, όμως, κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενοι με 34-18. Οι Πολωνοί προσπαθούσαν, δεν μπορούσαν, όμως, να αντιδράσουν, ούτε στο τρίτο δεκάλεπτο, καθώς οι αντίπαλοι κυριάρχησαν απόλυτα στο παρκέ. Η τέταρτη περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους Γάλλους να πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. 

Τα δεκάλεπτα: 9-15, 18-34, 36-64, 54-95

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet