COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EUROBASKET 2022 breadcrumbs arrow ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΗΣ «ΕΚΛΕΙΣΕ» ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΟ Η ΙΣΠΑΝΙΑ

Ευρωμπάσκετ: Της «έκλεισε» το σπίτι και πάει τελικό η Ισπανία

Η ομάδα του Σκαριόλο κέρδισε με 96-91 τη διοργανώτρια Γερμανία και προκρίθηκε στον τελικό (18/9) της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Γαλλία.

Η ομάδα του Σκαριόλο κέρδισε με 96-91 τη διοργανώτρια Γερμανία και προκρίθηκε στον τελικό (18/9) της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Γαλλία.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
16 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:35
16/09/2022 - 23:35
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Spain.jpg

Η Ισπανία απέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο «βαριά» είναι η φανέλα της. Σε ένα Ευρωμπάσκετ στο οποίο δεν ήταν από τα πρώτα φαβορί, καθώς διανύει μεταβατική περίοδο, η ομάδα του Σκαριόλο έδειξε ότι είναι φτιαγμένη από ξεχωριστό «μέταλλο» και είναι έτοιμη να διεκδικήσει ακόμα έναν τίτλο. Μέσα στο «σπίτι» της διοργανώτριας Γερμανίας την κέρδισε με 96-91 και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής (18/9), όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλία

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σρούντερ σημειώνοντας 30 πόντους και «μοιράζοντας» οκτώ ασίστ, όμως, δεν ήταν αρκετή. Η Ισπανία βασίστηκε στον πλουραρισμό της, στην ενέργεια και τις άμυνες που «έβγαλε» σε κομβικά σημεία του παιχνιδιού, με τον Λορέντζο Μπράουν να εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή της. Επιθετικό κρεσέντο από τις δυο ομάδες στο πρώτο δεκάλεπτο και φυσικό επακόλουθο το σκορ να «φτάσει» ψηλά (24-27). 

Ποιος άλλος, ο Σρούντερ ήταν αυτός που οδήγησε τη Γερμανία στην ανατροπή του σκορ στο δεύτερο δεκάλεπτο, το οποίο έκλεισε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 51-46, σε ένα παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις. Εναλλαγή στο προβάδισμα στο τρίτο δεκάλεπτο, με τη Γερμανία να πατάει «γκάζι» στα τελευταία λεπτά και να προηγείται με διψήφια διαφορά πόντων (71-61) ένα λεπτό πριν από τη λήξη και τους Ισπανούς να μειώνουν στο 71-65. Στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Σκαριόλο είχε περισσότερες λύσεις, περιόρισε τα επιθετικά ατού των Γερμανών και τελικά θα είναι αυτή που θα διεκδικήσει τον τίτλο. 


Τα δεκάλεπτα: 24-27, 51-46, 71-65, 91-96

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet