MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ (PIC)

Ένταση και αποβολή στο Παναιτωλικός – ΑΕΚ (pic)

«Άναψαν» τα αίματα στο Αγρίνιο στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν και σημειώθηκε ένταση μπροστά στον πάγκο των φιλοξενουμένων, ενώ αποβλήθηκε και ο βοηθός του Αναστασίου.

«Άναψαν» τα αίματα στο Αγρίνιο στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν και σημειώθηκε ένταση μπροστά στον πάγκο των φιλοξενουμένων, ενώ αποβλήθηκε και ο βοηθός του Αναστασίου.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
17 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:28
17/09/2022 - 21:28
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
ΑΕΚ.jpg

Αναμέτρηση με πολύ ένταση, δυνατά μαρκαρίσματα και παράπονα για τη διαιτησία εκατέρωθεν, γίνεται στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την ΑΕΚ. Το παιχνίδι, μάλιστα, διακόπηκε προσωρινά στο 43ο λεπτό, καθώς απειλήθηκε σύρραξη ανάμεσα στους ανθρώπους των δυο ομάδων, μπροστά στον πάγκο των φιλοξενουμένων.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο διαιτητής, μετά από συνεννόηση που είχε με τον τέταρτο, απέβαλε τον βοηθό του προπονητή των γηπεδούχων Αναστασίου, Λαγκαδίτη. Ακόμα, την κίτρινη κάρτα αντίκρισε και ο στενός συνεργάτης του Αλμέιδα στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, Ομάρ Ζαρίφ.

Τέλος, δεν την «γλίτωσαν» ούτε οι Ρότα και Χατζηθεοδωρίδης, τα ονόματα των οποίων σημειώθηκαν στο μπλοκάκι του ρέφερι, για τη μεταξύ τους φιλονικία. Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν  με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Στο νοσοκομείο ο Τζαβέλλας

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, καθώς από τα νεύρα του για όσα είχαν προηγηθεί, έσπασε ένα τζάμι στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι. Τη θέση του στο κέντρο της άμυνας πήρε ο Μουκουντί, που κάνει το ντεμπούτο του  με τη φανέλα της ΑΕΚ.

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet