MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΣΤΟ-Χ-ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Άστο-Χ-οι Ατρόμητος και Λαμία στο Περιστέρι

Οι δυο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες και από ένα δοκάρι, δεν κατάφεραν, όμως, να σκοράρουν και μοιράστηκαν από έναν βαθμό, χωρίς καμία εκ των δύο να μείνει ευχαριστημένη.

Οι δυο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες και από ένα δοκάρι, δεν κατάφεραν, όμως, να σκοράρουν και μοιράστηκαν από έναν βαθμό, χωρίς καμία εκ των δύο να μείνει ευχαριστημένη.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
17 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:53
17/09/2022 - 22:53
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
lamia.jpg

Ευκαιρίες, αγωνία, δοκάρια, εναλλαγή συναισθημάτων. Όλα τα είχε η αναμέτρηση στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τη Λαμία, εκτός από γκολ. Το τελικό 0-0 φαντάζει πολύ «φτωχό» με βάση την εικόνα των δύο ομάδων και τις φάσεις που δημιούργησαν στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, όμως, αποδίδει και ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

Ανοικτό παιχνίδι από το ξεκίνημα για τους δυο αντιπάλους, που έδειχναν διάθεση να μη «βολευτούν» με τον έναν βαθμό. Δεν κατάφεραν, όμως, να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους. Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο μισό του αγώνα, με τη Λαμία να φτάνει μια ανάσα από το γκολ στο 47, όταν και η μπάλα μετά από κεφαλιά του Ντε Βινσέντι χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Ο Ατρόμητος «απάντησε» στις καθυστερήσεις, όταν και είχε δυο δοκάρια. Αρχικά με την εκτέλεση φάουλ του Γκονσάλεθ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, χτύπησε στην πλάτη του Σαράνοβ και πάλι στο αριστερό κάθετο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε.  

 

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Κεσχρίντα, Γκονζάλεθ, Φριντζόνσον (79' Μουνίθ), Κουέν, Ρομπάιγ (89' Τζαβίδας), Κλωναρίδης (62' Τζαβίδας), Κιάρτανσον (62' Ροτάριου)

 

Λαμία: Σαράνοβ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοβ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Σλίβκα (79' Τσούκαλος - 90+3' Μπάμπης), Ντε Βινσέντι, Μανούσος (59' Γιακουμάκης)

 

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet