MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΜΕ ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΑΙΤΟΡ

Παναθηναϊκός: Η Λεωφόρος της κορυφής με χατ τρικ του Αϊτόρ

Με τον Ισπανό να σημειώνει για πρώτη φορά στην καριέρα του τρία γκολ σε ένα παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα με 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και έκανε το πέντε στα πέντε, παραμένοντας φυσικά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με τον Ισπανό να σημειώνει για πρώτη φορά στην καριέρα του τρία γκολ σε ένα παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα με 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και έκανε το πέντε στα πέντε, παραμένοντας φυσικά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
18 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:00
18/09/2022 - 00:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
aitor.jpg

Ούτε ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να σταματήσει τη ξέφρενη πορεία του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Με πρωταγωνιστή έναν εκπληκτικό Αϊτόρ, οι «πράσινοι» κέρδισαν εύκολα με 3-0 την ομάδα της Ηπείρου στη Λεωφόρο και έκαναν το πέντε στα πέντε, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ισπανός μέσος έκανε το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του, σκοράροντας στο 44΄και στο 54΄ με απευθείας φάουλ, ενώ στο 70ο με πλάσε διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο. Από μια αναγκαστική αλλαγή είχαν οι δυο ομάδες, καθώς στο 23΄ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Σούλης τραυματίστηκε –μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου έχοντας χάσει τις αισθήσεις του -  και πέρασε στο παιχνίδι ο νεαρός Αθανασίου (που είχε λάθος αντίδραση στο δεύτερο γκολ του Αϊτόρ), ενώ  και ο Σποράρ πέρασε εκτός στο 37΄(υπέστη διάσειση) και τον αντικατέστησε ο Ιωαννίδης. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έστησαν το δικό τους «πανηγύρι» στις εξέδρες της Λεωφόρου, φωνάζοντας συνθήματα για πρωτάθλημα και ζητώντας τη νίκη στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που ακολουθεί μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

 

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σάντσες, Πούγγουρας, Σάρλια (81′ Σένκεφελντ), Γκάνεα (73′ Χουάνκαρ), Πέρεθ, Κουρμπέλης (46′ Μπερνάρ), Τσέριν, Αϊτόρ, Παλάσιος (73′ Βέρμπιτς), Σπόραρ (37′ Ιωαννίδης).

 

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης (23′ Αθανασίου), Ποζνάσκι, Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπαγκαλιάνης, Σόρια, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Τζίμας (64′ Σταματελόπουλος), Ροσέρο (74′ Λιάσος), Παμλίδης (64′ Μορέϊρα).

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet