MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Η ΑΡΣΕΝΑΛ

Πρώτη με περίπατο η Άρσεναλ

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν συνάντησε η ομάδα του Αρτέτα στην έδρα της Μπρέντφορντ,  φτάνοντας σε άνετη επικράτηση 3-0 με γκολ των Σαλίμπα, Ζεσούς και Βιέϊρα. 

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν συνάντησε η ομάδα του Αρτέτα στην έδρα της Μπρέντφορντ,  φτάνοντας σε άνετη επικράτηση 3-0 με γκολ των Σαλίμπα, Ζεσούς και Βιέϊρα. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
18 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:53
18/09/2022 - 15:53
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
arsenal_18_9.jpg

Άμεση επιστροφή στις νίκες για την Αρσεναλ, η οποία δεν έδειξε να επηρεάζεται από την ήττα στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ και φιλοδώρησε με τρία γκολ την Μπρέντφορντ σε αγώνα για την 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «κανονιέρηδες»  πίεσαν τους γηπεδούχους από την αρχή του αγώνα και άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό με τον κεντρικό αμυντικό Σαλιμπα να σκοράρει έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σακά. Παρά το γρήγορο γκολ η Αρσεναλ συνέχισε σε υψηλό τέμπο και στο 27’ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ζεσούς.  Ιδια εικόνα και στην έναρξη του 2ου ημιχρόνου και γρήγορο γκολ για το 3-0 με τον πρώην άσο της Πόρτο, Φάμπιο Βιεϊρά να σκοράρει με μακρινό σουτ.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελάχιστες οι καλές στιγμές στο παιχνίδι για τη Μπρέντφορντ, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές,

Με τη νίκη αυτή η Αρσεναλ πέρασε και πάλι στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ένα βαθμό μπροστά από Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ. Η ομάδα του Αρτέτα δείχνει πως είναι ικανή να μείνει κοντά στην κούρσα του τίτλου, έστω και αν αποδόσεις κατάκτησης του πρωταθλήματος την παρουσιάζουν ως πολύ μεγάλο αουσάιντερ και συγκεκριμένα την προσφέρουν σε απόδοση 15.00

Αξίζει να σημειωθεί πως ο "κανονιέρης" Ίθαν Νουανέρι έγραψε ιστορία, καθώς μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Μπρέντφορντ με την Άρσεναλ και σε ηλικία 15 ετών και 180 ημερών έγινε ο νεαρότερος παίκτης που αγωνίστηκε στην Premier League.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet