PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow NATIONS LEAGUE: ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ 2Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Nations League: Εξασφάλισε την άνοδο στην 2η κατηγορία το Καζακστάν

Οι Καζάκοι επικράτησαν  με 2-1 επί της Λευκορωσίας για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης και «σφράγισαν» την πρώτη θέση της βαθμολογίας αλλά και την άνοδο τους. 

 

Οι Καζάκοι επικράτησαν  με 2-1 επί της Λευκορωσίας για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης και «σφράγισαν» την πρώτη θέση της βαθμολογίας αλλά και την άνοδο τους. 

 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
22 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:14
22/09/2022 - 22:14
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
kazakstan.jpg

H ξέφρενη πορεία του Καζακστάν στο Nations League δεν σταμάτησε ούτε κόντρα στη Λευκορωσία, επί της οποίας επικράτησε με 2-1 εντός έδρας. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη στις πέντε αναμετρήσεις για τους Καζάκους, που εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά και την άνοδο στην 2η κατηγορία. Ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και πήραν το προβάδισμα στο 29΄ με τον Γκαμπίσεφ

Η Λευκορωσία, όμως, έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με το γκολ του Σαβίτσκι. Η συγκεκριμένη εξέλιξη «αφύπνισε» τους Καζάκους, που πήραν τον έλεγχο του αγώνα στο δεύτερο μισό του και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 79ο λεπτό, προκειμένου ο Ζαϊνουντίνοφ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και τη χώρα του στα… ουράνια, σφραγίζοντας την πολύ σημαντική αυτή νίκη. 

Καζακστάν (Μ. Αντίεφ): Σατσκίι, Γκαμπίσεφ (68' Καΐροφ), Μάλι, Μαρότσκιν, Άλιπ, Βορογκόφσκι, Οράζοφ (75' Αστάνοφ), Ταγκίμπεργκεν, Νταραμπάγεφ, Ζαϊνουντίνοφ (87' Κουάτ), Αϊμπέτοφ (87' Ζουμάμπεκ)

Λευκορωσία (Γ. Κοντράιντεφ): Χάτσεβιτς, Πολιάκοφ, Σβέτσοφ, Γιουντένκοφ, Πετσένιν, Σαουτσένκα (84' Μάλκεβιτς), Κλίμοβιτς (61' Λισάκοβιτς), Γιαμπλόνσκι, Εμπόνγκ, Μπογκομόλσκι (61' Μπακχάρ), Σαβίτσκι (76' Γκρομίκο)

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet