PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΙΤΑΛΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ NATIONS LEAGUE: ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙ ΚΕΙΝ ΣΤΟ 3.25

Ιταλία - Αγγλία Nations League: Με τον Χάρι Κέιν στο 3.25

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα του Nations League, με τη σέντρα να έχει οριστεί για τις 21:45 στο «Σαν Σίρο». Δείτε τα κορυφαία ειδικά στοιχήματα του ματς και τι προτείνουμε για ποντάρισμα.  

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα του Nations League, με τη σέντρα να έχει οριστεί για τις 21:45 στο «Σαν Σίρο». Δείτε τα κορυφαία ειδικά στοιχήματα του ματς και τι προτείνουμε για ποντάρισμα.  

23/09/2022 - 12:52
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
1.jpg

Σε ένα είδος «ρεβάνς» του τελικού του Euro 2020, Ιταλία και Αγγλία θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» στην 5η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της πρώτης κατηγορίας.

Αμφότερες οι «μονομάχοι» πηγαίνουν στο ματς με έναν κοινό στόχο, τη νίκη για να μην βρεθούν αντιμέτωπες με την τέταρτη θέση του ομίλου και συνάμα τον υποβιβασμό στη League B του Νations League. Ειδικότερα, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση με 5 βαθμούς, ενώ το σύνολο του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ είναι ουραγός με μόλις 2 βαθμούς. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάλιστα, καλούνται να βγάλουν αντίδραση μιας και στα ματς της περασμένης αγωνιστικής γνώρισαν τη συντριβή από την Γερμανία (5-2) στο «Borussia-Park» και την Ουγγαρία (4-0) στο «Molineux Stadium» αντίστοιχα. 

Μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση δεν προκύπτει, οριακά φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα η Αγγλία καθώς πληρώνει στο 2.52 για τη νίκη σε σχέση με το 2.92 των Ιταλών. Οι φιλοξενούμενοι θα αντιμετωπίσουν το ματς σαν τελικό και η πιθανότητα να φύγουν χωρίς να χάσουν από το Μιλάνο ολοένα και κερδίζει έδαφος.

Για αυτό, θα αποφύγουμε την επιλογή νικητή και θα στραφούμε στο ποντάρισμα ενός ειδικού σημείου από την αναμέτρηση μέσα από τη Stoximan.

Σημείο Απόδοση
Κέιν να σκοράρει
(Super Ενισχυμένη* Απόδοση)
3.25
Ιμόμπιλε να σκοράρει 2.95
Μπέλιγχαμ να δεχτεί κάρτα 2.95
Μπαρέλα να δεχτεί κάρτα 3.05
Κέιν να σκοράρει και να κερδίσει η ομάδα 3.75
Στέρλινγκ να έχει τελική προσπάθεια στο δοκάρι 13.00
Καταλογισμός πέναλτι 3.10
Over 0.5 Δοκάρι 2.25

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Τι παίζουμε

Η Αγγλία είναι με την πλάτη στον τοίχο, κάτι που την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει το πρώτο ματς, στάθηκε και άτυχε όμως με το δοκάρι του Μάουντ. Απόψε, το επιθετικό βάρος θα πέσει στον Χάρι Κέιν, με τον στράικερ της Τότεναμ να δείχνει σε καλή κατάσταση και θεωρούμε ότι ο 29χρονος θα μας «πληρώσει» σε απόδοση άνω του τριπλασιασμού.

Να σκοράρει ο Χ. Κέιν3.25 (Super Ενισχυμένη* Απόδοση)

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet