ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΠΑΣΚΕΤ breadcrumbs arrow ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2027 Ο ΤΖΕΙΜΣ ΝΑΤΖΙ

Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Τζέιμς Νάτζι

Κάτοικος Βαρκελώνης για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι ο 18χρονος, με την Μπαρτσελόνα να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον νεαρό σέντερ.

Κάτοικος Βαρκελώνης για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι ο 18χρονος, με την Μπαρτσελόνα να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον νεαρό σέντερ.

23/09/2022 - 16:17
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
1.jpg

Υπό τις οδηγίες του Σάρας Γιασικεβίτσιους και στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» θα συνεχίζει να παίζει ο Τζέιμς Νάτζι, μιας και συμφώνησε με τον καταλανικό σύλλογο μέχρι το 2027. Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα βλέπουν μία μεγάλη προοπτική στον νεαρό άσο κι ως εκ τούτου αποφάσισαν να τον δέσουν στη Βαρκελώνη για αρκετά χρόνια ακόμα. Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη που έγραψε ιστορία τον περασμένο Γενάρη, ξεπερνώντας ένα ρεκόρ του Ναβάρο που κρατούσε από το 1997. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πιο συγκεκριμένα, ο Νάτζι στο ματς με την Μανρέσα (9/1) συγκέντρωσε 19 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης με 10 πόντους, 1 ασίστ και 6 μπλοκ σε 19:46, με αποτέλεσμα να αφήσει δεύτερη την επίδοση που κρατούσε ο Ναβάρο με 18 μονάδες. Οι επιδόσεις του βέβαια δεν έχουν περιοριστεί μόνο εντός της Ευρώπης, καθώς οι ματιές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι συνεχείς. Ειδικότερα, το όνομά του ακούγεται έντονα για το Νο1 του NBA Draft 2023. 

Να θυμίσουμε πως αυτό το διάστημα η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη Σεβίλλη, όπου διεξάγεται το ισπανικό Σούπερ Καπ και παίζει ως το δεύτερο φαβορί για την κούπα, πίσω από τη Ρεάλ σε απόδοση 2.15.

Αποδόσεις για Σούπερ Καπ Ισπανίας

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet