COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αναγέννηση Καρδίτσας: Ανακοίνωσε πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η ομάδα της Καρδίτσας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζαν Μαρί Ντονγκού που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η ομάδα της Καρδίτσας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζαν Μαρί Ντονγκού που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

24/09/2022 - 20:07
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
1.jpg

Συνεχίζει τη μεταγραφική ενίσχυση η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Καμερουνέζου επιθετικού που είχε μείνει ελεύθερος από τη Ζαμόρα. Ο Ζαν Μαρί Ντονγκού, που τη σεζόν 2013-14 είχε 3 συμμετοχές και ένα γκολ με την Μπαρτσελόνα, έρχεται να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας, στο οποίο να θυμίσουμε πως υπάρχουν ονόματα όπως αυτό του Τάσου Λαγού αλλά και του Στέφανου Αθανασιάδη

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αναγέννηση στο περσινό πρωτάθλημα κέρδισε εύκολα την παραμονή και φέτος δείχνει, με τις μεταγραφές στις οποίες έχει προβεί, πως έχει θέσει τον πήχη ψηλά. Πιο συγκεκριμένα, βρίσκεται στον Α' όμιλο της Super League 2 και προσφέρεται ως τρίτο φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα με απόδοση στο 7.25

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Jean Marie Dongou. Ο Jean Marie γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1995 στην περιοχή Douala του Καμερούν και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες του Eto’ο στη Βαρκελώνη για να μεταπηδήσει έπειτα στις Ακαδημίες της Barcelona. Με τους Μπλαουγκράνα αγωνίστηκε τόσο με τις U-16, U-18 και U-19 όσο και με την Barcelona B’, όπου με τις εμφανίσεις του κέρδισε μια θέση στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Τη σεζόν 2015-16 μεταγράφηκε στη Zaragoza, όπου παρέμεινε για μία διετία.

Έπειτα μετακόμισε στην Gimnastic, πριν μεταγραφεί στην επίσης ισπανική Lugo. Τον Ιανουάριο της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 παραχωρήθηκε δανεικός στη Lleida Esportiou. Το 2019 μετακόμισε για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας, αφού φόρεσε τη φανέλα της Honka, η οποία συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της Φινλανδίας, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ισπανική Zamora. Να σημειωθεί πως μετρά τέσσερις συμμετοχές και δύο γκολ με την U-20 της Εθνικής Καμερούν.

Jean Marie καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»
.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet