COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΕΚ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΚΑΝΑΛΙ: ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ

ΑΕΚ - Ιωνικός Κανάλι: Πού θα μεταδοθεί το ματς

Η Ένωση είναι έτοιμη να μπει στη νέα εποχή της «Opap Arena», στο αποψινό ματς κόντρα στον Ιωνικό (20:00). Δείτε παρακάτω το κανάλι που θα καλύψει τηλεοπτικά την αναμέτρηση.

Η Ένωση είναι έτοιμη να μπει στη νέα εποχή της «Opap Arena», στο αποψινό ματς κόντρα στον Ιωνικό (20:00). Δείτε παρακάτω το κανάλι που θα καλύψει τηλεοπτικά την αναμέτρηση.

03/10/2022 - 11:12
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
1.jpg

Το όνειρο των φιλάθλων της ΑΕΚ αποκτά σάρκα και οστά, καθώς η ομάδα τους ετοιμάζεται να παίξει μετά από 19 χρόνια στην φυσική της έδρα, στη Νέα Φιλαδέλφεια.  Ειδικότερα, απόψε στις 20:00, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα φιλοξενεί τον Ιωνικό για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με μοναδικό στόχο το τρίποντο, ώστε να σκαρφαλώσει στη 2η θέση της βαθμολογίας και το -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Η επικράτηση των γηπεδούχων προσφέρεται στο εξαιρετικά χαμηλό 1.21 ενώ η απόδοση του διπλού ξεφεύγει στο 16.00.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πού θα δείξει την ΑΕΚ

Όπως έχει συμβεί σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Ένωσης μέχρι στιγμής, έτσι και τώρα το συνδρομητικό κανάλι της Cosmote ΤV και συγκεκριμένα το Cosmote Sport 1 είναι αυτό που θα μεταδώσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ομάδα από τη Νίκαια. Να θυμίσουμε πως, η εν λόγω πλατφόρμα είναι υπεύθυνη (και για την φετινή σεζόν) να φέρνει στους δέκτες μας όλα τα εντός παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων».

AEK - Iωνικός

Όσον αφορά το αγωνιστικό ρεπορτάζ των δύο ομάδων, για τους γηπεδούχους δεν υπολογίζονται οι Χατζισαφί και Γιόνσον λόγω ίωσης και αδιαθεσίας, καθώς και οι Τζαβέλλας, Φαν Βέερτ και Μαχαίρας που βρίσκονται σε κατάσταση αποθεραπείας.

Στο «στρατόπεδο» των φιλοξενούμενων, εκτός αποστολής είναι οι πολύτιμοι Άοσμαν και Τσιγκρίνσκι που είναι τραυματίες. Αντίθετα, διαθέσιμοι είναι οι τρεις νεοφερμένοι, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Σεμπά, που δεν αποκλείεται να πάρουν και θέση στο αρχικό σχήμα.

ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ «OPAP ARENA»

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet