COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow Ο ΦΙΛΙΠ ΓΚΛΟΒΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ - Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Ο Φίλιπ Γκλόβα στο Ελλάδα - Β. Ιρλανδία

O Σλοβάκος διαιτητής είναι αυτός που θα διευθύνει την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Β. Ιρλανδία την ερχόμενη Τρίτη στο γήπεδο της Ριζούπολης, για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

O Σλοβάκος διαιτητής είναι αυτός που θα διευθύνει την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Β. Ιρλανδία την ερχόμενη Τρίτη στο γήπεδο της Ριζούπολης, για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

25/09/2022 - 16:22
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
1.jpg

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται την ομάδα του Ίαν Μπάρακλο στο «Γεώργιος Καμάρας» στις 27/9 και η UEFA βρήκε στο πρόσωπο του Φίλιπ Γκλόβα τον διαιτητή του αγώνα. Αυτή θα είναι και η τελευταία υποχρέωση της Ελλάδας στη League C της διοργάνωσης, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση που σημαίνει άνοδο στη δεύτερη κατηγορία. 

Η «γαλανόλευκη» έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, καθώς προσφέρεται σε απόδοση διπλασιασμού (2.00) να κλείσει με θετικό πρόσημο αυτό το ταξίδι, ενώ η απόδοση των φιλοξενούμενων «πληρώνει» στο 4.10. Το ματς έχει οριστεί για τις 21:45 και θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση τόσο από τη συχνότητα του Alpha όσο και από αυτή του Novasports Prime.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φίλιπ Γκλόβα προέρχεται από την πρώτη κατηγορία της UEFA και αυτή θα είναι πρώτη φορά που θα «σφυρίξει» αγώνα ελληνικής ομάδας. Οι Μπέντναρ και Πόλατσεκ θα είναι οι βοηθοί του ενώ ο Οτσενάς θα είναι ο τέταρτος. Στο VAR θα βρίσκεται ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς με τον Λουίς Γοντίνιο. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet