ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΛΟ breadcrumbs arrow ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ: ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Εθνική Νέων: Τερμάτισε τέταρτη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε στον μικρό τελικό απέναντι στην Ουγγαρία, έχασε με 10-7 και κατέλαβε την 4η θέση στο Euro του πόλο.

Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε στον μικρό τελικό απέναντι στην Ουγγαρία, έχασε με 10-7 και κατέλαβε την 4η θέση στο Euro του πόλο.

Γιάννης Γκώνιας
Γιάννης Γκώνιας
25 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:54
25/09/2022 - 21:54
πολο.png

Μόνο περηφάνεια για τους Νέους της Εθνικής Ελλάδας. Τερμάτισαν στην 4η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του πόλο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου.

Το σύνολο του Ηλία Μαχαίρα μπήκε δυνατά στον μικρό τελικό κόντρα στην Ουγγαρία, έβγαλε πάθος και μαχητικότητα, ωστόσο οι ισορροπίες άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Μαγυάροι έσφιξαν τα... λουριά στην άμυνα, δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των διεθνών μας και τελικά επικράτησαν με 10-7.

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-4, 3-1, 2-1.

Ουγγαρία: Ντάνκα, Τατράι 1, Μόλναρ 1, Λάκατος, Σζαλάι 2, Πέτο, Μέσζαρος 1, Έκλερ, Κλαρ, Βιγκβάρι 2, Βίσμεκ 2, Βάργκα 1, Κόβατς.

Ελλάδα (Ηλίας Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς, Λυκούδης 1, Γεωργαράς 2, Αλμύρας 1, Μπιτσάκος Ανδ., Γκίλλας 3, Σπάχιτς, Μυρίλος, Πούρος, Μπιτσάκος Χρ., Κανδανολέων, Ηλιόπουλος.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet