PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN: ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΟ NATIONS LEAGUE! (27/9)

bwin: Σούπερ προσφορά* στο Nations League! (27/9)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
27 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:28
27/09/2022 - 11:28
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-prosfora-25-9-22.jpg

Απόψε θα «γράψει» το φινάλε της η Εθνική ομάδα στην εξαιρετική πορεία που κατέγραψε στο Nations League. Ντέρμπι στην Ιβηρική, ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ισπανία, με… φόντο την κορυφή του 2ου ομίλου της League Α.

bwin – Priceboosts κάθε μέρα!

Αυλαία με χαμόγελα

Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε με… γκάζι την πορεία της στον 2ο όμιλο της League C του Nations League. Κατάφερε να νικήσει σε όλες τις αναμετρήσεις, κερδίζοντας έτσι την άνοδο της στην αμέσως επόμενη κατηγορία. Δεύτερο «μπόνους» που έκανε δικό του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, είναι πως θα πάρει μέρος στα μπαράζ για τη συμμετοχή της στη τελική φάση του EURO 2024, σε περίπτωση που μείνει εκτός από την προκριματική φάση!

Απόψε στο «Γεώργιος Καμάρας», οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ, θα παίξουν κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία. Ο στόχος διπλός. Να ολοκληρωθεί με νίκη η πορεία, που μόνο καλά στοιχεία άφησε στη γαλανόλευκη, αλλά και να… σβηστεί η κακή εμφάνιση και η ήττα το Σάββατο από την Κύπρο.

bwin – Nations League με μοναδική προσφορά*!

Ντέρμπι κορυφής

Η μάχη για την κατάληψη της 1ης θέσης στον 2ο όμιλο της League A, καλά κρατεί! Πορτογαλία και Ισπανία στην 6η αγωνιστική και στο φινάλε της φάση των ομίλων, θ’ αναμετρηθούν στην Μπράγκα. Όποια εθνική επικρατήσει στο ντέρμπι της Ιβηρικής θα πάρει και την πρώτη θέση. Το πλεονέκτημα έχουν οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος που… βολεύονται και με την ισοπαλία. Η Πορτογαλία έχει 10 βαθμούς και είναι μόνη πρώτη, την ώρα που η «φούρια ρόχα» είναι στο -2. Καταλυτικά για την εικόνα του ομίλου, ήταν τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Ελβετία με 2-1, ενώ οι Πορτογάλοι διέλυσαν 4-0 την Τσεχία στην Πράγα. Έτσι οι «Os Navegadores», εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Ισπανίας και την προσπέρασαν!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Bwin
Bwin
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Build a Bet
Edit my Bet
Auto Cash out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet