PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΘΥΡΑ «7» ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ

Ολυμπιακός: Κλειστή η Θύρα «7» στο ματς με Καραμπάγκ

Η UEFA επέβαλε ποινές στον Ολυμπιακό για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τη Φράιμπουργκ, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω.

Η UEFA επέβαλε ποινές στον Ολυμπιακό για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τη Φράιμπουργκ, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω.

29/09/2022 - 11:51
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
1.jpg

Τα όσα έγιναν στο ματς με την γερμανική ομάδα στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ δεν πέρασαν απαρατήρητα από την UEFA, η οποία αποφάσισε να προβεί σε ποινές για τους πρωταθλητές Ελλάδος. Βασική αιτία, ήταν η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και τα άναμμα καπνογόνων, ενώ στο μπλοκάκι του παρατηρητή της αναμέτρησης μπήκε και η χρήση λέιζερ. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τιμωρία Ολυμπιακός Ποδόσφαιρο

Συγκεκριμένα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποφάσισε να τιμωρήσει τους «ερυθρόλευκους» με το χρηματικό πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ, ενώ παράλληλα διέταξε το κλείσιμο της θύρας «7», η οποία θα σιγάσει σε αυτό το άκρως σημαντικό ματς με την Καραμπάγκ στην πορεία των Πειραιωτών στους ομίλους του Europa League

Την ίδια στιγμή, η UEFA επέβαλε επιπλέον 8.000 ευρώ πρόστιμο, λόγω της παρουσίας φιλάθλων στα σκαλοπάτια του γηπέδου, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα κατά τη διέλευση θεατών στις εξέδρες. 

Ολυμπιακός - Καραμπάγκ Αποδόσεις

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον πρώτο λόγο για να σημειώσουν την πρώτη τους νίκη στους φετινούς ομίλους και η απόδοση του άσου εντοπίζεται στο 1.82. Από την άλλη μεριά, οι Αζέροι, που μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, προσφέρονται στο 4.15 για να φύγουν με το διπλό από την Ελλάδα. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet