home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΣΤΕΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΑΓΙΑΞ - ΑΡΣΕΝΑΛ: ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΣΤΑ!

Αστείο σκηνικό στο Άγιαξ - Άρσεναλ: Τα τέρματα ήταν μικρότερα κατά 10 εκατοστά!

Ένα σπάνιο γεγονός συνέβη στον αγώνα του Άγιαξ με την Άρσεναλ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών.

Ένα σπάνιο γεγονός συνέβη στον αγώνα του Άγιαξ με την Άρσεναλ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών.

Γιάννης Γκώνιας
Γιάννης Γκώνιας
29 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:47
29/09/2022 - 21:47
arsenal.png

Για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών, ο Άγιαξ και η Άρσεναλ διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους επί ολλανδικού εδάφους, με την αγγλική ομάδα να στέκεται διπλά κερδισμένη στο φινάλε, τόσο από πλευράς αποτελέσματος όσο και από τη μεριά των εντυπώσεων!

Ξεκινάμε με το αγωνιστικό σκέλος, εκεί που η Άρσεναλ επικράτησε με 1-0 και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκε στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Καλά όλα αυτά, ωστόσο το ματς στιγματίστηκε από ένα άλλο ασυνήθιστο περιστατικό, το οποίο ανακάλυψαν οι Λονδρέζες και φρόντισαν να το δείξουν και προς τα έξω.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παράξενο περιστατικό είχε να κάνει με τις εστίες του γηπέδου του Άγιαξ, με τις αθλήτριες της Άρσεναλ να αντιλαμβάνονται, την ώρα της προθέρμανσης, ότι είναι μικρότερες σε σχέση με τις κανονικές, όπως αναγράφονται στους κανονισμούς της UEFA. Η αγγλική ομάδα είχε δίκιο, η απόσταση μεταξύ του οριζόντιου δοκαριού και της κάθετης γραμμής του τέρματος ήταν μικρότερη κατά 10 εκατοστά! Τελικά, οι απαραίτητες αλλαγές έγιναν και ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό κανονικές συνθήκες.

«Ήταν μία πολύ περίεργη εμπειρία, το να αγωνιζόμαστε κόντρα σε έναν μεγάλο σύλλογο σαν τον Άγιαξ και να χρειάστηκε να μετρήσουμε τις διαστάσεις των εστιών πριν την έναρξη του ματς... Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω βιώσει πότε κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν. Ήταν πολύ παράξενο όλο αυτό», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Άρσεναλ, Γιόνας Έιντεβαλ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet