PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 breadcrumbs arrow ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Αργεντινή Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι είναι ξανά πρωταθλήτρια κόσμου μετά το 1986 και για τρίτη συνολικά φορά στην ιστορία της. 

Η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι είναι ξανά πρωταθλήτρια κόσμου μετά το 1986 και για τρίτη συνολικά φορά στην ιστορία της. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
18 Δεκεμβρίου 2022 - 22:00
18/12/2022 - 22:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Mundial-SentraGoal-landing-page-Eikastiko-me-photos-1200-x-600-Argentinh.jpg

Αυτή τη φορά, η «αλμπισελέστε» δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη όπως έκανε στη Βραζιλία το 2014 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κόσμου με αντίπαλο τη Γαλλία που έφτασε κοντά στο back-to-back. 

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αργεντινή Πρόγραμμα Μουντιάλ

Μετά την ήττα-σοκ από τη Σαουδική Αραβία (1-2) στην πρεμιέρα, η παρέα του Μέσι «ανέβασε στροφές» και με δύο σερί νίκες κόντρα σε Μεξικό (2-0) και Πολωνία (2-0), προκρίθηκε στη φάση των «16». Εκεί, η Αργεντινή πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στα «καγκουρό», απέκλεισε την Ολλανδία μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι στους «8» και έβαλε τρία γκολ στην Κροατία στα ημιτελικά.

Στον μεγάλο τελικό, έφτασε να προηγείται μέχρι και με 2-0 στο 80' αλλά υπολόγισε χωρίς τον Εμπαπέ. Στην παράταση ο Μέσι έκανε το 3-2 αλλά ο Γάλλος σταρ είχε και τρίτη απάντηση, με το ματς να οδηγείται στα πέναλτι και εκεί η Αργεντινή κατέκτησε το τρόπαιο.  

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Αργεντινή - Σ. Αραβία 1-2 «Lusail Iconic Stadium», Λουσαΐλ
Αργεντινή - Μεξικό 2-0 «Lusail Iconic Stadium», Λουσαΐλ
Πολωνία - Αργεντινή 0-2 «Stadium 974», Ντόχα
Αργεντινή - Αυστραλία 2-1 «Ahmad bin Ali Stadium», Αλ Ραγιάν
Ολλανδία - Αργεντινή 2-2 κ.δ. (3-4 πέν.) «Lusail Iconic Stadium», Λουσαΐλ
Αργεντινή - Κροατία 3-0 «Lusail Iconic Stadium», Λουσαΐλ
Αργεντινή - Γαλλία (μεγάλος τελικός) 2-2 κ.δ. (3-3 παρ. 4-2 πέν.) «Lusail Iconic Stadium», Λουσαΐλ
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αργεντινή Ρόστερ Μουντιάλ

Ο Λιονέλ Μέσι πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό τουρνουά με 7 γκολ και 3 ασίστ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί  MVP της διοργάνωσης. Οι διακρίσεις για τους Αργεντίνους δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο Εμιλιάνο Μαρτίνες πήρε το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα ενώ ο Ένζο Φερνάντες αυτό του πολυτιμότερου νεαρού παίκτη. 

Παίκτης (Θέση, ηλικία) Συμ. / Γκολ Ομάδα
Ε. Μαρτίνες (Τ, 30) 18/0 Άστον Βίλα
Φ. Αρμάνι (Τ, 36)    18/0 Ρίβερ Πλέιτ
Χ. Ρούλι (Τ, 30)    4/0 Βιγιαρεάλ
Ν. Οταμέντι (Α, 34) 92/4 Μπενφίκα
Μ. Ακούνια (Α, 30) 42/0 Σεβίλλη 
Ν. Ταλιαφίκο (Α, 30) 42/0 Λυών
Χ. Πετσέλα (Α, 31) 31/2 Μπέτις
Ν. Μολίνα (Α, 24) 19/0 Ατλέτικο Μαδρίτης
Γκ. Μοντιέλ (Α, 25) 17/0 Σεβίλλη
Χ. Φόιθ (Α, 24)    15/0 Βιγιαρεάλ
Κρ. Ρομέρο (Α, 24) 12/1 Τότεναμ
Λ. Μαρτίνες (Α, 24) 9/0 Μάντσεστερ Γιουν.
Ά. Ντι Μαρία (Μ, 34) 123/25 Γιουβέντους
Λ. Παρέδες (Μ, 28) 45/4 Γιουβέντους
Ρ. Ντε Πολ (Μ, 28) 43/2 Ατλέτικο Μαδρίτης
Γκ. Ροντρίγκες (Μ, 28) 25/1 Μπέτις
Ν. Γκονζάλες (Μ, 24) 21/3 Φιορεντίνα
Ε. Παλάσιος (Μ, 24) 20/0 Λεβερκούζεν
Αλ. Γκόμες (Μ, 34) 15/3 Σεβίλλη
Αλ. Μακ Άλιστερ (Μ, 23) 7/0 Μπράιτον
Ένζο Φερνάντες (Μ, 21) 2/0 Μπενφίκα
Τ. Αλμάδα (Ε, 21) 1/0 Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Λ. Μέσι (Ε, 35) 164/90 Παρί Σεν Ζερμέν
Λ. Μαρτίνες (Ε, 25) 40/21 Ίντερ
Π. Ντιμπάλα (Ε, 28) 34/3 Ρόμα
Χ. Άλβαρες (Ε, 22) 11/2 Μάντσεστερ Σίτι

Στα προηγούμενα προκριματικά ζοριζόταν αισθητά και υπήρξαν φορές που πήρε στο νήμα την πρόκριση για την τελική φάση του Μουντιάλ, ωστόσο αυτή τη φορά έδειξε απόλυτα σοβαρή και τερματίζοντας αήττητη (11-6-0 με 27-8 γκολ), κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το εισιτήριο για τα γήπεδα του Κατάρ, ούσα στο -6 από την «αιώνια» αντίπαλο Βραζιλία

Στο προηγούμενο Μουντιάλ της Ρωσίας έφτασε μέχρι τους «16» (2018), γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Γαλλία (4-3). Από εκεί και πέρα μετράει δύο κατακτήσεις (1978, 1986), ενώ έφτασε μέχρι τον τελικό σε τρεις ακόμα περιπτώσεις (1930, 1990, 2014). Αυτή θα είναι η 18η της συμμετοχή σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου

Πλέον με τον Σκαλόνι στον πάγκο έχει συμμαζευτεί στο μεσοαμυντικό κομμάτι και στα προκριματικά έδειξε πως η άμυνα της πλέον αποτελεί από τα δυνατότερα σημεία της ομάδας. Επιπρόσθετα, μπορεί η παρουσία του Μέσι να την ανεβάζει αρκετά επίπεδα, ωστόσο σε όλες τις γραμμές πλέον υπάρχουν παίκτες που μπορούν να της προσφέρουν σημαντικά οφέλη.

Πέντε αποκλεισμοί σε προημιτελικά (3) και φάση των «16» (2) στα επτά τελευταία Μουντιάλ, δείγμα της έλλειψης συγκέντρωσης στα απαιτητικά και μεγάλα ματς, ενώ επιπλέον ρόλο παίζει και το γεγονός του ότι πέφτει όλο το βάρος και τα φώτα στον Μέσι. Στόχος του Σκαλόνι να κάνει το σύνολο του πιο ομαδικό, ώστε να μην εξαρτάται από έναν παίκτη, πράγμα που της έχει κοστίσει ακριβά στα προηγούμενα Μουντιάλ.

Στατιστικά
  • Έχει 100% επιτυχία σε ματς Μουντιάλ κόντρα σε ομάδες από Ασία (4-0-0) και Κεντρική Αμερική (7-0-0), ενώ μια ήττα έχει από αφρικανική ομάδα (6-0-1, 85,7%).
  • Τρεις ακόμα συμμετοχές χρειάζεται ο Μέσι για να προσπεράσει τον Μαραντόνα (21) σε περισσότερες συμμετοχές σε τελική φάση Μουντιάλ, αλλά και ακόμα πέντε γκολ για να προσπεράσει τον Μπατιστούτα (10) ως πρώτο σκόρερ της Αργεντινής, επίσης σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από σπόντα βρέθηκε στον πάγκο της «Αλμπισελέστε» ο Σκαλόνι, ωστόσο άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και πλέον έχει συμπληρώσει τέσσερα χρόνια στο τιμόνι της. Συγκεκριμένα βρέθηκε στο τιμ του Σαμπάολι όταν εκείνος ήταν για μια σεζόν στη Σεβίλλη, έπειτα τον ακολούθησε στην εθνική Αργεντινής και όταν ο πρώτος απολύθηκε, ο Σκαλόνι ανέλαβε ως υπηρεσιακός. Στο διάστημα ωστόσο που κάθισε στον πάγκο της ομάδας, τη συμμάζεψε αρκετά και έτσι μονιμοποιήθηκε, έχοντας ήδη κατακτήσει ένα Κόπα Αμέρικα το 2021. Το 4-2-3-1 είναι το κύριο σύστημα που επιλέγει, βάζοντας τον Μέσι πίσω από τον επιθετικό, ενώ στα δύσκολα ματς έχει την ευχέρεια να το γυρίσει σε 4-3-3, δίνοντας περισσότερη βαρύτητα στο κέντρο και την άμυνα. 

Μέσι και Λαουτάρο Μαρτίνες σκόραραν από εφτά γκολ έκαστος στα προκριματικά της CONMEBOL, δηλαδή παραπάνω από τα μισά (27) που σημείωσε η Αργεντινή, μοιραία θα είναι και στο Μουντιάλ το σημείο αναφοράς στο Μουντιάλ. Με τη λογική ότι η «Αλμπισελέστε» μπορεί να φτάσει μακριά σε αυτή τη διοργάνωση, διόλου ευκαταφρόνητα είναι το 15.00 του Μέσι και το 30.00 του Λαουτάρο για να αποτελέσουν πρώτοι σκόρερ στα γήπεδα του Κατάρ, ειδικά ο πρώτος που εκτελεί και όλα τα στημένα της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ο στόπερ της Μπενφίκα, Οταμέντι, συμπλήρωσε πέντε κίτρινες κάρτες στα προκριματικά και σίγουρα πρόκειται για έναν αρκετά aggressive στόπερ που αναμένεται και στο Μουντιάλ να σημειωθεί αρκετές φορές στα μπλοκάκια των διαιτητών.

Εκτελέσεις Πέναλτι   Μέσι
Εκτελέσεις Φάουλ Μέσι / Ντι Μαρία
Σκόρερ Μέσι
Ασίστ Μέσι / Λαουτάρο Μαρτίνες
Ψηλό Παιχνίδι Λαουτάρο Μαρτίνες / Κρίστιαν Ρομέρο
Κάρτες Οταμέντι

*Οι προτάσεις δόθηκαν πριν από την έναρξη της διοργάνωσης.

Αργεντινή Πιθανή Ενδεκάδα

4-4-2: Μαρτίνες – Μολίνα, Λισάντρο Μαρτίνες, Οταμέντι, Ταλιαφίκο – Ντε Πολ, Παρέδες, Ένζο Φερνάντες, Μακ Άλιστερ – Μέσι, Χ. Άλβαρες

Ο Σκαλόνι αλλάζει αρκετά συχνά το σύστημα, επιλέγοντας ανάμεσα σε 4-2-3-1 και 4-3-3, το πρώτο είναι εκείνο που θεωρείται το κλασικό της «Αλμπισελέστε», με τον Μέσι σε ρόλο επιτελικού μέσου, να βοηθάει τον φορ που συνήθως είναι ο Χουλιάν Άλβαρες.

Στα πιο δύσκολα ματς, το γυρνάει σε 4-3-3, δίνοντας βαρύτητα στο κέντρο και συνήθως φέρνοντας τον Λο Σέλσο δίπλα στους Παρέδες και Ντε Πολ που αποτελούν τα «μηχανάκια» αυτής της εθνικής. Στα στόπερ βασικός και αναντικατάστατος δείχνει ο Οταμέντι, παίζεται η δεύτερη θέση ανάμεσα σε Λισάντρο Μαρτίνες και Κρίστιαν Ρομέρο.

*Οι προτάσεις δόθηκαν πριν από την έναρξη της διοργάνωσης.

Ο πήχης ψηλά και πάλι για την «Αλμπισελέστε» και παρ’ ότι φέτος πάει προσγειωμένη και χωρίς μεγάλα λόγια, ο στόχος και πάλι των Νοτιαμερικανών είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Θεωρούμε πως θα εμφανιστεί αρκετά σοβαρή στα γήπεδα του Κατάρ, κάτι που έχει πετύχει επί Σκαλόνι και το επιβεβαίωσε τα προκριματικά αλλά και στο τελευταίο Κόπα Αμέρικα. Με τη λογική ότι θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο, θα έχει ευνοϊκές κληρώσεις τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά και έτσι συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να φτάσει τουλάχιστον ως τον τελικό.

Πάντα με τη λογική ότι είναι στα μέτρα της Αργεντινής να προχωρήσει μακριά στη διοργάνωση, ο ηγέτης Μέσι εκτελώντας αρκετές στατικές μπάλες, αλλά και πλέον πιο αποφορτισμένος από το βάρος που πέφτει πάνω του, επωφελούμενος από τον τρόπο παιχνιδιού του Σκαλόνι, μπορεί να βρει πιο εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Αγορά Απόδοση
Μέσι Πρώτος σκόρερ διοργάνωσης 15.00
Να φτάσει στον τελικό ✔️ 3.50

*Οι προτάσεις δόθηκαν πριν από την έναρξη της διοργάνωσης.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet