SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΗ ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Με σύμμαχο την παράδοση η Μπαρτσελόνα στη Μαγιόρκα

Η ομάδα του Τσάβι δοκιμάζεται στο «Estadi de Son Moix» της Μαγιόρκα και θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί που έχει χτίσει στη φετινή Λα Λίγκα. Σύμμαχός της η προϊστορία, καθώς έχει χρόνια να φύγει με το «σκυμμένο κεφάλι» από το Πάλμα. 

Η ομάδα του Τσάβι δοκιμάζεται στο «Estadi de Son Moix» της Μαγιόρκα και θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί που έχει χτίσει στη φετινή Λα Λίγκα. Σύμμαχός της η προϊστορία, καθώς έχει χρόνια να φύγει με το «σκυμμένο κεφάλι» από το Πάλμα. 

01/10/2022 - 18:33
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
1.jpg

Η Μπαρτσελόνα, μετά την ισοπαλία που έφερε στο ματς με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Καμπ Νου» για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, δεν έχει αφήσει το πόδι από το γκάζι, κερδίζοντας τα 5 επόμενα ματς. Εξίσου σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι μέσα σε αυτές τις αγωνιστικές, έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, στην εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Reale Arena».  

Η ομάδα του Χαβιέρ Αγκίρε, από την άλλη μεριά, βρίσκεται στην απόλυτη ισορροπία μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα, η Μαγιόρκα έχει από δύο νίκες, ισοπαλίες και ήττες, όντας τοποθετημένη στην 10η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς. Αναμφίβολα, καλύτερή της εμφάνιση αποτελεί η εκτός έδρας νίκη επί της Ράγιο Βαγιεκάνο με 2-0 για την τρίτη στροφή του πρωταθλήματος. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε άλλο παρά εύκολο είναι το έργο των γηπεδούχων κόντρα στους «μπλαουγκράνα», με την απόδοσή τους να βρίσκεται στο υψηλό 9.75 ενώ αυτή της Μπαρτσελόνα μόλις στην τιμή του 1.32. Οι φιλοξενούμενοι, που βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, έχουν και την προϊστορία με το μέρος τους καθώς μετρούν έξι συνεχόμενες νίκες κόντρα στην Μαγιόρκα εκτός έδρας. 

Για να βρούμε την τελευταία ήττα της ομάδας από τη Βαρκελώνη πρέπει να «ταξιδέψουμε» στο μακρινό 2009, με τον πίνακα του σκορ να αναγράφει το 2-1 ως το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Για την ιστορία, το σκορ είχε ανοίξει στο 9΄ο Σαμουέλ Ετό για να έρθουν δύο γκολ στο 73' (Χουάν Αράνγκο) και 78' (Κλέμπερ Σαντάνα) και να ολοκληρώσουν τη μεγάλη ανατροπή. 

Τι παίζουμε

Όπως είδαμε και παραπάνω, δεν υπάρχει καμία αξία στην τιμή του διπλού. Η Μπαρτσελόνα σαφώς και θέλει τη νίκη αλλά δεν περιμένουμε να αγωνιστεί στα «κόκκινα» μιας και ακολουθεί ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Ίντερ στο Μιλάνο. Οι παίκτες του Τσάβι θέλουν να καθαρίσουν το ματς από νωρίς για να... ξεμπερδεύουν και εμείς θα πορευτούμε στοιχηματικά με αυτή την λογική.

Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα 2ημ. / 2 τελ. 1.88

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet