PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΤΕΝΙΣ breadcrumbs arrow ΤΕΝΙΣ: ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΣΑΚΚΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΜΑ

Τένις: Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη στον τελικό στην Πάρμα

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 2-0 σετ (7-5, 6-3) από την Αιγύπτια Σερίφ και έχασε μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο WTA στην καριέρα της. 

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 2-0 σετ (7-5, 6-3) από την Αιγύπτια Σερίφ και έχασε μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο WTA στην καριέρα της. 

 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Οκτωβρίου 2022 - 21:14
01/10/2022 - 21:14
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
sakkari.jpg

Τα πράγματα στον τελικό στην Πάρμα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε η Μαρία Σάκκαρη, που ηττήθηκε με 2-0 σετ (7-5, 6-3) από την Αιγύπτια Σερίφ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, ενώ «πλήρωσε» τα λάθη που έκανε, με αποτέλεσμα να ηττηθεί. Η Σάκκαρη έχασε σπουδαία ευκαιρία να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο WTA στην καριέρα της, αν και ήταν το φαβορί για τη νίκη. 

Η Σάκκαρη ξεκίνησε δυνατά και κατάφερε να κερδίσει τα πρώτα δυο γκέιμς, η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη. Η Σερίφ κατάφερε να ισοφαρίσει, ενώ στη συνέχεια αμφότερες έκαναν από ένα μπρέικ, με το σκορ στο 4-4. Η Αιγύπτια ήταν πιο αποφασιστική στα κρίσιμα σημεία του σετ, έκανε ακόμα δυο μπρέικς και κατάφερε να το κερδίσει με 7-5.

Στο ίδιο μοτίβο ξεκίνησε και το δεύτερο σετ, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να ανεβάζει στροφές και να κερδίζει τα δυο πρώτα γκέιμς. Δεν κατάφερε, όμως, να συνεχίσει στους ίδιους υψηλούς ρυθμούς και η Σερίφ «απάντησε» με τρία κερδισμένα γκέιμς στη σειρά, ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ. Η Σάκκαρη κέρδισε το επόμενο γκέιμ, ισοφαρίζοντας σε 3-3, όμως, η Αιγύπτια ήταν καλύτερη στη συνέχεια, κερδίζοντας και πάλι τρία σερί γκέιμς, αλλά και τον τελικό. 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet