COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΚΑΡΛΟΣ ΖΕΚΑ: ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ «ΣΟΚ», ΥΠΕΣΤΗ ΠΑΛΙ ΡΗΞΗ ΧΙΑΣΤΟΥ!

Κάρλος Ζέκα: Μεγάλο το «σοκ», υπέστη πάλι ρήξη χιαστού!

Οι φόβοι για νέο σοβαρό τραυματισμό αποδείχτηκαν αληθινοί, καθώς ο διεθνής μέσος υπέστη ρήξη χιαστού στο ίδιο πόδι που έκανε την επέμβαση την περασμένη σεζόν!

Οι φόβοι για νέο σοβαρό τραυματισμό αποδείχτηκαν αληθινοί, καθώς ο διεθνής μέσος υπέστη ρήξη χιαστού στο ίδιο πόδι που έκανε την επέμβαση την περασμένη σεζόν!

Γιάννης Γκώνιας
Γιάννης Γκώνιας
03 Οκτωβρίου 2022 - 20:06
03/10/2022 - 20:06
zeca.jpg

Στάθηκε ξανά άτυχος ο Κάρλος Ζέκα, διότι υποστεί ξανά σοβαρό τραυματισμό, με την Κοπεγχάγη να ανακοινώνει ότι 34χρονος μέσος υπέστη πάλι ρήξη χιαστού και μάλιστα στο ίδιο γόνατο που είχε εγχειριστεί τον Οκτώβριο του 2021.

Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ο σοβαρός τραυματισμός του, καθώς αποχώρησε δακρυσμένος από τον χθεσινό αγώνα της Κοπεγχάγης απέναντι στην Άαρχους. Έπειτα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχουν καταστραφεί δύο σύνδεσμοι στο γόνατό του, με τον έναν εξ αυτών να είναι ο ίδιος που τον είχε ταλαιπωρήσει και πριν από μερικούς μήνες.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Ζέκα θα μείνει πρόωρα εκτός από την τωρινή σεζόν, ελπίζοντας να επιστρέψει δυνατός την επόμενη χρονιά.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Φυσικά και είμαι στεναχωρημένος. Δούλεψα τόσο σκληρά για να επιστρέψω και έτσι είναι κάπως δύσκολο να ξεκινήσω από την αρχή. Τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω και πρέπει να συγκεντρωθώ ώστε να αφήσω πίσω μου την απογοήτευση. Πρέπει να βοηθήσω την ομάδα εκτός γηπέδου και ξέρω πως θα τα πάει καλά και χωρίς εμένα. Θέλω να πω σε όλους ένα 'ευχαριστώ' για τις ευχές που έχω λάβει. Μου δίνουν δύναμη σε μία δύσκολη στιγμή», είπε σε δηλώσεις του ο 34χρονος μέσος.

Ο προπονητής του, Γιάκομπ Νέεστρουπ, δήλωσε: «Είμαστε στο πλευρό του. Είναι ο τέλειος αρχηγός, ένας σπουδαίος παίκτης και σπουδαία προσωπικότητα. Πονάμε όλοι μας. Πάντα ήταν δυνατός και πιστός, οπότε τώρα είναι σειρά μας να σταθούμε δίπλα του και να του δείξουμε την συμπαράσταση που χρειάζεται».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet