COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ «OPAP ARENA»!

Ονειρικό πάρτι της ΑΕΚ στην πρεμιέρα της «Opap Arena»!

Έμοιαζε με παραμύθι. Πρώτο ματς στην «Αγιά Σοφιά – Opap Arena», απίστευτη ατμόσφαιρα από τις κατάμεστες εξέδρες και μια ΑΕΚ βγαλμένη από τα πιο τρελά όνειρα των οπαδών να διαλύει 4-1 τον Ιωνικό. Ματσάρα και πρώτος σκόρερ στο νέο γήπεδο ο Γκατσίνοβιτς, σύνολο 2 προσωπικά γκολ στο ματς!

Έμοιαζε με παραμύθι. Πρώτο ματς στην «Αγιά Σοφιά – Opap Arena», απίστευτη ατμόσφαιρα από τις κατάμεστες εξέδρες και μια ΑΕΚ βγαλμένη από τα πιο τρελά όνειρα των οπαδών να διαλύει 4-1 τον Ιωνικό. Ματσάρα και πρώτος σκόρερ στο νέο γήπεδο ο Γκατσίνοβιτς, σύνολο 2 προσωπικά γκολ στο ματς!

Sentragoal Team
Sentragoal Team
03 Οκτωβρίου 2022 - 22:29
03/10/2022 - 22:29
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
5693822.jpg

Ένα πανέμορφο βράδυ για τους φίλους της ΑΕΚ, κυρίως για όσους είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν από κοντά την τρομερή προσπάθεια των παικτών του Αλμέιδα και να ζήσουν την απίστευτη ατμόσφαιρα της επίσημης πρώτης της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν όνειρο!

Μπήκε στο ματς ψυχωμένη, αποφασισμένη να πάρει το τρίποντο και να το ζήσει στα άκρα! Το επίτασσε άλλωστε η περίσταση, το ευνόησε και η ανεπανάληπτη διάθεση από τις εξέδρες που μετέτρεψαν το ματς για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ σε μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου!

Τι να πει κανείς και για το αγωνιστικό κομμάτι. Το κλίμα ευφορίας… μεταφέρθηκε και στο χορτάρι, εκεί όπου οι παίκτες της «Ένωσης» έμοιαζαν να είχαν φτερά στα πόδια. Στο 6’ ο Γκατσίνοβιτς έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς, παιρνόντας στην ιστορία ως ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκόραρε στο γήπεδο της «Αγιά Σοφιάς- Opap Arena».

Ντελίριο στις εξέδρες, το ίδιο και στον αγωνιστικό χώρο, με την ΑΕΚ να συνεχίζει την επιβλητική της εμφάνιση και να διπλασιάζει στο 26’ τα τέρματά της με τον Λιβάι Γκαρσία. Ντελίριο…

… το οποίο μεταφέρθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αραούχο – που τόσο πολύ ζητούσε ο κόσμος- να γράφει το 3-0 στο 62’. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και το δεύτερο προσωπικό – τέταρτο συνολικά της ΑΕΚ- από τον Γκατσίνοβιτς για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στο ματς. Ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να είχε ανέβει περισσότερο, αν η προσπάθεια του Πινέδα δεν έβρισε στο δοκάρι. Για τους Νικαιώτες το γκολ της τιμής σημείωσε στις καθυστερήσεις ο Ελευθεριάδης.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμαντί, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς (82' Γαλανόπουλος), Πινέδα (70' Μάνταλος), Ελίασον (70' Άμραμπατ), Λιβάι Γκαρσία (70' Τσούμπερ), Αραούχο (88' Κοσίδης)

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιριγώτης (87' Σάκιτς), Αντούνες (67' Μίλο), Κάνιας, Τσίμπσαχ (46' Φατιγκά), Βαλεριάνος, Λοβέρα, Οφόσου (67' Ελευθεριάδης), Ιωαννίδης (67' Μάντζης)

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet