ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΤΟ ΡΟΤΕΙΣΟΝ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΓΚΟΛ

Το ροτέισον της Μπάγερν οδηγεί στα γκολ

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν για την αποψινή αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Βικτόρια Πλζεν. Οι Βαυαροί αλλάζουν πρόσωπο στις ευρωπαϊκές τους βραδιές και οι εξελίξεις μας οδηγούν στην επιλογή των γκολ.  

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν για την αποψινή αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Βικτόρια Πλζεν. Οι Βαυαροί αλλάζουν πρόσωπο στις ευρωπαϊκές τους βραδιές και οι εξελίξεις μας οδηγούν στην επιλογή των γκολ.  

04/10/2022 - 15:18
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
123.jpg

Οι πρωταθλητές Γερμανίας μπορεί να μην βρίσκονται σε «καλό φεγγάρι» αναφορικά με την πορεία τους στην Μπουντεσλίγκα, στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως είναι άλλη ομάδα. Ειδικότερα, η Μπάγερν βρίσκεται στην κορυφή του τρίτου ομίλου με έξι βαθμούς, μιας και κέρδισε στην πρεμιέρα με 2-0 την Ίντερ στο Μιλάνο, ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και επί της Μπαρτσελόνα στο Μόναχο για την δεύτερη αγωνιστική. 

Απόψε, φιλοξενεί την πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ, τη Βικτόρια Πλζεν από την Τσεχία. Οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, με την τιμή τους να προσφέρεται μόλις στο 1.09. Από την άλλη, η απόδοση των φιλοξενούμενων ξεφεύγει στο εξαιρετικά υψηλό 48.00.

Οι τραυματισμοί ωστόσο των Κίμιχ, Μίλερ και Ερνάντες αναγκάζουν τον Γερμανό τεχνικό της Μπάγερν να προβεί σε αλλαγές και νέα πρόσωπα στην 11αδα, τα οποία είναι είναι λογικό να «διψούν» για ευκαιρίες σαν αυτή.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την άλλη, η ομάδα του Μιχάλ Μπίλεκ ξέρει πως δεν έχει να χάσει κάτι από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, γνωρίζοντας από την αρχή το δύσκολο έργο που έχει μπροστά της. Και αυτή όμως βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρά θέματα τραυματισμών, καθώς τόσο ο Σικόρα όσο και ο Στάνεκ παραμένουν εκτός δράσης.

Στους απόντες για την Πλζεν προστέθηκε και ο Μπούτσα, ο οποίος δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο περασμένο ματς με την Ίντερ στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Τι παίζουμε

Λίγο η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, λίγο η ευκαιρία της Μπάγερν να διασκεδάσει το κοινό της μας οδηγούν προς την επιλογή των γκολ. Θα ποντάρουμε στο Over 4.5 ενώ μας αρέσει και το Over 2.5 από το πρώτο 45λεπτο.

Over 2.5 1ο Ημίχρονο 3.10

Over 4.5 2.12

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet