COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΓΚΟΛ

Απουσίες και δίψα για τρίποντο δείχνουν τον δρόμο προς τα γκολ

Oι πρωταθλητές Ιταλίας ταξιδεύουν στο Λονδίνο για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοξενούμενοι από την Τσέλσι. Πολλές οι απουσίες για την ομάδα του Πιόλι και οι «μπλε» έχουν το προβάδισμα για την πρώτη τους νίκη. 

Oι πρωταθλητές Ιταλίας ταξιδεύουν στο Λονδίνο για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοξενούμενοι από την Τσέλσι. Πολλές οι απουσίες για την ομάδα του Πιόλι και οι «μπλε» έχουν το προβάδισμα για την πρώτη τους νίκη. 

05/10/2022 - 13:21
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
1.jpg

Η Τσέλσι αγνοεί τη νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων, προερχόμενη από την εκτός έδρας ήττα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την εντός έδρας ισοπαλία με την Σάλτσμπουργκ. Απόψε, υποδέχεται στο «Stamford Bridge» τη Μίλαν, η οποία έχει ένα γεμάτο απουσιολόγιο και την Κυριακή φιλοξενεί τη Γιουβέντους στο Μιλάνο. 

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «ροσονέρι» δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μενιάν, Φλορέντσι, Σαλεκμάκερς, Καλάμπρια, Κιάερ καθώς και στον Μεσίας. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Τεό Ερναντέζ και θεωρούμε δύσκολο να πάρει ένα τόσο μεγάλο ρίσκο ο Στέφανο Πιόλι. Από την άλλη, ο Γκράχαμ Πότερ έχει μόνο τον Καντέ εκτός των πλάνων του, ενώ η συμμετοχή τόσο του Ζορζίνιο όσο και του Χάβερτζ θα εκτιμηθεί πριν την αναμέτρηση. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΔΩ

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Λίγο οι απουσίες των Ιταλών, λίγο και η ανάγκη των γηπεδούχων για βαθμούς μας αναγκάζουν να ρίξουμε ματιές προς τα αριστερά. Η Τσέλσι προέρχεται από μία σημαντική νίκη με 2-1 μέσα στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, με τους «μπλε» να δείχνουν αντίδραση και να κλέβουν το τρίποντο με γκολ του Γκάλαχερ στο 90'. Ο νεαρός μάλιστα φαίνεται να προβάρει φανέλα βασικού, καθώς ο Ζορζίνιο δεν φαίνεται να έχει ξεπεράσει στο 100% τον τραυματισμό που αποκόμισε στο «Selhurst Park». 

H Μίλαν, όμως, έχει αποδείξει πως είναι «πολύ σκληρή για να πεθάνει» και το έργο της Τσέλσι κάθε άλλο παρά εύκολο μπορεί να θεωρηθεί, ακόμα και με τα τόσα προβλήματα των φιλοξενούμενων. Οι αποδόσεις είναι σωστά προσαρμοσμένες με όσα αναφέραμε παραπάνω, καθώς ο άσος εντοπίζεται στο 1.75 ενώ το διπλό των Μιλανέζων στο 5.41. Η σέντρα της αναμέτρησης έχει οριστεί για τις 22:00, με τον Ντάνι Μάκελι να είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης που θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 2HD. 

Τι παίζουμε

Πρόκειται για δύο ομάδες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Είτε από στημένες φάσεις, είτε από αντεπιθέσεις. Η επίθεση βλέπουμε να κερδίζει απόψε το ματς και όχι η άμυνα, με τα γκολ στο Λονδίνο να έχουν το προβάδισμα. 

Τσέλσι -  Μίλαν G/G 1.83

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet