ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ 1.72 ΣΤΗ ΛΙΣΑΒΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΙ

Δοκιμασία του 1.72 στη Λισαβόνα για την Παρί

Οι αήττητες Μπενφίκα και Παρί συγκρούονται απόψε με φόντο την πρώτη θέση του όγδοου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Estadio do Sport Lisboa e Benfica». 

Οι αήττητες Μπενφίκα και Παρί συγκρούονται απόψε με φόντο την πρώτη θέση του όγδοου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Estadio do Sport Lisboa e Benfica». 

05/10/2022 - 13:50
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
123.jpg

Μπορεί η Μπενφίκα να «γκέλαρε» κατά την περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Βιτόρια Γκιμαράες με 0-0, όμως αυτό δεν αναιρεί σε κανένα βαθμό την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ειδικότερα, η ομάδα του Βλαχοδήμου φιγουράρει στην κορυφή της Liga Portugal με 22 βαθμούς, χωρίς να έχει ηττηθεί στις 8 πρώτες αγωνιστικές και μόλις με 3 γκολ παθητικό, έχοντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Σε ίδια «μονοπάτια» βαδίζει και η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμα η ομάδα που θα την κερδίσει στη Ligue1. Μετά την ισοπαλία με τη Μονακό στις 28/8 στο «Parc des Princes», μετρά μόνο νίκες σε Γαλλία και Ευρώπη και έχει δεχτεί μόλις τρία τέρματα. Επιπλέον, οι Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και ο Ρόγκερ Σμιντ καλείται να βρει τρόπους να τους περιορίσει, αν θέλει να έχει βάσιμες ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί να φύγουν με τη νίκη από τη Λισαβόνα και προσφέρονται σε τιμή που «σηκώνει» ποντάρισμα. Πιο συγκεκριμένα, το διπλό εντοπίζεται στο 1.72 ενώ η επικράτηση της Μπενφίκα ξεπερνά τον τετραπλασιασμό και «πληρώνει» στο 4.25.  Απουσίες της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν για καμία από τις δύο ομάδες, με τους Ρενάτο Σάντσες και Κιμπεμπέ να βρίσκονται σταθερά εκτός των πλάνων του Γκαλτιέ. 

Τι παίζουμε στο Μπενφίκα - Παρί Σεν Ζερμέν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet