PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow Η ΝΗΣΤΕΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ

Η νηστεία βγάζει σημείο στο Τορίνο

Σαν να μην έφτανε το δύσκολο έργο της Μακάμπι Χάιφα απόψε στην έδρα της Γιουβέντους, έρχεται και η νηστεία για το «Γιομ Κιπούρ» να κάνει ακόμα πιο απαιτητική τη σημερινή αναμέτρηση για τους Ισραηλινούς.

Σαν να μην έφτανε το δύσκολο έργο της Μακάμπι Χάιφα απόψε στην έδρα της Γιουβέντους, έρχεται και η νηστεία για το «Γιομ Κιπούρ» να κάνει ακόμα πιο απαιτητική τη σημερινή αναμέτρηση για τους Ισραηλινούς.

05/10/2022 - 14:31
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
1.jpg

Πρόκειται για μία άκρως αυστηρή νηστεία, που σχετίζεται με την πιο ιερή μέρα του Ιουδαϊσμού. Φέτος, εορτάζεται από το απόγευμα της Τρίτης 4/10 και μέχρι και σήμερα, με τους παίκτες να απέχουν τόσο από το νερό όσο και από την τροφή. Αναμφίβολα μεγάλος πονοκέφαλος για τον Μπάρακ Μπακχάρ και τους ποδοσφαιριστές του, καθώς καλούνται να βγάλουν πολλά τρεξίματα στο αποψινό ματς με τη Γιουβέντους. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «μπιανκονέρι», με τη σειρά τους, επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα στο παιχνίδι με την Μπολόνια, επικρατώντας με 3-0 στο «Allianz Stadium» και απόψε κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί. Είναι άλλωστε το μεγάλο φαβορί στο ματς με την ομάδα από το Ισραήλ και προσφέρονται μόλις στο 1.36 για να σημειώσουν την πρώτη τους νίκη στη φάση των ομίλων. 

Από την άλλη, το διπλό εντοπίζεται στο υψηλό 7.30 λόγω και των παραγόντων που αναφέραμε παραπάνω. Επίσης, η διαφορά στην ποιότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη κι ως εκ τούτου περιμένουμε η Γιουβέντους να μπει δυνατά στην αναμέτρηση με σκοπό να «καθαρίσει» από νωρίς την υπόθεση της νίκης. Αξίζει δε να σημειωθεί πως, οι γηπεδούχοι έχουν δύσκολο αγώνα με τη Μίλαν για τη Serie A το ερχόμενο Σάββατο, κάτι που σίγουρα σκέφτεται έντονα ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. 

Δείτε τι παίζουμε στο Γιουβέντους - Μακάμπι Χάιφα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet