ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΤΡΙΤΗ ΗΤΤΑ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ

Ολυμπιακός: Τρίτη ήττα με τραγικά λάθη και αποδοκιμασίες

Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν (0-3) στο «Γ. Καραισκάκης» από την Καραμπάγκ, που πέτυχε τρία γκολ μέσα σε 18 λεπτά και τα… άκουσαν από τους οπαδούς τους, ενώ παραμένουν χωρίς βαθμό μετά το τέλος και της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. 

Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν (0-3) στο «Γ. Καραισκάκης» από την Καραμπάγκ, που πέτυχε τρία γκολ μέσα σε 18 λεπτά και τα… άκουσαν από τους οπαδούς τους, ενώ παραμένουν χωρίς βαθμό μετά το τέλος και της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
07 Οκτωβρίου 2022 - 00:18
07/10/2022 - 00:18
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
olibiakos.jpg

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Καραμπάγκ να εκμεταλλευτεί τη μέτρια εμφάνιση και τα λάθη του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν (0-3) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και παραμένουν χωρίς βαθμό. Ήταν τόσο άσχημη η εμφάνιση του Ολυμπιακού, που αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του, μετά το σφύριγμα της λήξης. Ακόμα, αυτός που τα… άκουσε από τον κόσμο όταν έγινε αλλαγή ήταν και ο Σισέ, που έκανε τραγικό λάθος στο δεύτερο γκολ των Αζέρων και έδωσε την ευκαιρία στον Βέσοβιτς στο 82΄ να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του. 

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο με αρκετές ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες, που δεν κατάφεραν, όμως, να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης και το ντεμπούτο του Μαρσέλο, σε μια πολύ άσχημη, όμως, βραδιά για την ομάδα του. Ο Οβούσου στο 68΄ άνοιξε το σκορ, αρχικά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ, μετά, όμως, από έλεγχο της φάσης από το VAR, το γκολ μέτρησε. Στο 73΄ ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, με το δοκάρι του Μασούρα, ενώ στο 82΄ ο Βέσοβιτς πέτυχε το δεύτερο γκολ των φιλοξενουμένων. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 86ο λεπτό από τον Σεϊντάεφ, ενώ τα πράγματα, πλέον, για τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά δύσκολα. σε ότι αφορά την πρόκριση. 

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Αβιλα, Βρσάλικο, Σισέ (83΄ Βαλμπουενά), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (60΄ Μαρσέλο), Κουντέ (74΄ Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ), Μπιέλ, Ουί-Τζο Χουάνγκ (74΄ Καμαρά), Γκάρι Ροντρίγκες (60΄ Μασούρας).


Καραμπάγκ: Μεχεμενταλίεφ, Τζαφαργκουλίεφ (46΄ Μπαϊράμοφ), Μουσταφαζάντ, Χουσεΐνοφ, Βέσοβιτς, Γκαράγιεφ, Ρίτσαρντ (65΄ Ρομαό), Κάντι, Αντράντε (65΄ Σεϊντάεφ), Ζουμπίρ, Οβούσου.

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet