COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΕΡΝΤΕΡ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ 7.00

Τα στατιστικά της Βέρντερ οδηγούν σε αποδόσεις του 7.00

Στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα, η Χόφενχαϊμ φιλοξενεί τη Βέρντερ Βρέμης, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο σερί ισοπαλίες. 

Στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα, η Χόφενχαϊμ φιλοξενεί τη Βέρντερ Βρέμης, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο σερί ισοπαλίες. 

07/10/2022 - 12:56
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
12.jpg

Η Βέρντερ πηγαίνει με πολύ καλή ψυχολογία στη «PreZero Arena», καθώς επικράτησε με 5-1 επί της Γκλάντμπαχ κατά την περασμένη αγωνιστική και έφτασε τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν και η τρίτη νίκη της ομάδας από τη Βρέμη, που απόψε έχει μία απαιτητική αποστολή στην έδρα της Χόφενχαϊμ. 

Ειδικότερα, ο Κράμαριτς και η παρέα του δεν είναι και οι πιο... φιλόξενοι, μιας και πέρσι η Βέρντερ έφυγε από το γήπεδο αυτό με ένα άκρως βαρύ σκορ (4-0). Τώρα, δείχνει ικανή πως μπορεί να κάνει τη ζημιά και αν αναλογιστούμε τα εκτός έδρας αποτελέσματα που έχει φέρει τις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές, τότε οι πιθανότητες είναι με το μέρος της. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η ομάδα από την Βρέμη έχει καταφέρει φέτος να φύγει αήττητη από έδρες όπως αυτή της Βόλφσμπουργκ (2-2), Ντόρτμουντ (2-3), Μπόχουμ (0-2) και Μπάγερ Λεβερκούζεν (1-1).

Το πιο αξιοσημείωτο όμως στατιστικό στοιχείο έχει να κάνει με τα γκολ που αρέσκεται να πετυχαίνει η Βέρντερ, καθώς έχει σκοράρει μετά το 80' στα πέντε από τα οκτώ ματς φέτος. Μερικά από αυτά ήταν γκολ ισοφάρισης, ενώ άλλα οδήγησαν σε επικές ανατροπές, όπως αυτή επί της Ντόρτμουντ στις 20/08 στο «Signal Iduna Park» με 3-2. Για την ιστορία, τα γκολ σημείωσαν οι Λι Μπιουκάναν (89'), Νίκλας Σμιτ (90+3') και Όλιβερ Μπερκ (90+5'). 

 Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη απόψε σε απόδοση διπλασιασμού (2.00), όμως δεν πάει το χέρι κόντρα σε μία ομάδα που έχει δείξει πως νιώθει καλύτερα στα εκτός έδρας παρά στα εντός. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι προσφέρονται στο υψηλό 3.40 και οι πρώτες σκέψεις που μας γίνονται είναι να πάμε κόντρα στο φαβορί.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τόσο το σημείο της διπλής ευκαιρίας (Χ2 - 1.85) όσο και του Draw No Bet (2.50) είναι επιλογές που μπορούν να μπουν στο μπλοκάκι μας, όμως θα προτιμήσουμε να στηριχτούμε στην παράδοση και να πάρουμε ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Το SentraGoal.gr έκανε την έρευνά τους και σας παρουσιάζει στον παρακάτω πίνακα τις κορυφαίες επιλογές που παίζουν.

Σημείο Απόδοση
Μετά το 28:00 2.20
Γκολ μετά το 76' 1.76
Κανένα Γκολ πριν το 80' 2.80
Γκολ στις καθυστερήσεις του 2ου ημιχρόνου 7.00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet