SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΠΑΣΚΕΤ breadcrumbs arrow ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ευρωλίγκα: Τεράστιο διπλό στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησαν με 80-70 επί της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, με κορυφαίους τους Βεζένκοφ και Λαρεντζάκη και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην Ευρωλίγκα. 

Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησαν με 80-70 επί της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, με κορυφαίους τους Βεζένκοφ και Λαρεντζάκη και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην Ευρωλίγκα. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
08 Οκτωβρίου 2022 - 00:06
08/10/2022 - 00:06
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
olimpiakos.jpg

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 80-70 απέναντι στη Μπαρτσελόνα, στέλνοντας μήνυμα ότι έχει υψηλούς στόχους στη διοργάνωση. Δύσκολο να βρεις υστερήσαντα από τον Ολυμπιακό στη σημερινή του εμφάνιση, όμως, ο Βεζένκοφ με 20 πόντους και ο Λαρεντζάκης με 4/4 τρίποντα σε κρίσιμο σημείο του αγώνα, ήταν αυτοί που οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη. 

Απίστευτη η ευστοχία των ερυθρόλευκων στις ελεύθερες βολές, καθώς έσπασαν το δικό τους ρεκόρ, με 25 στις 25! Οι Ισπανοί προσπάθησαν να «ανοίξουν» τη διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός, όμως, δεν το επέτρεψε. Στη δεύτερη περίοδο, μάλιστα, έπαιξε εξαιρετική άμυνα, δέχτηκε μόλις 12 πόντους και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος με 28-34. Στο ίδιο μοτίβο το παιχνίδι και στο τρίτο δεκάλεπτο, με την ελληνική ομάδα να μεγαλώνει την υπέρ της διαφορά (49-57). Η Μπαρτσελόνα πήγε να μπει ξανά στο ματς, με σερί 8-0, όμως, ο Λαρετζάκης με καθοριστικά τρίποντα στην τέταρτη περίοδο οδήγησε την ομάδα του σε σπουδαία νίκη. 

Τα δεκάλεπτα: 16-13, 28-34, 49-57, 70-80

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet