SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΝΕΑ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» ΧΑΑΛΑΝΤ ΜΕ ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΣΤΟ 3.20

Νέα «παράσταση» Χάαλαντ με Σαουθάμπτον στο 3.20

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της, υποδεχόμενη τη Σαουθάμπτον για τη 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Όλα τα φώτα βέβαια αναμένεται να στραφούν για ακόμη μια φορά στο πρόσωπο του «υπεράνθρωπου» Έρλινγκ Χάαλαντ. 

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της, υποδεχόμενη τη Σαουθάμπτον για τη 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Όλα τα φώτα βέβαια αναμένεται να στραφούν για ακόμη μια φορά στο πρόσωπο του «υπεράνθρωπου» Έρλινγκ Χάαλαντ. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
08 Οκτωβρίου 2022 - 15:03
08/10/2022 - 15:03
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
np_file_186644-scaled.jpeg

Μπορεί το αυριανό ντέρμπι της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ να μαγνητίζει το ενδιαφέρον της 10ης στροφής του κορυφαίου πρωταθλήματος, ωστόσο το σημερινό στοιχηματικό μας ενδιαφέρον εστιάζει στις ειδικές αγορές του ασταμάτητου Έρλινγκ Χάαλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Ειδικότερα, οι «πολίτες» φιλοξενούν τη Σαουθάμπτον, μετά την ευρεία επικράτησή τους με 5-0 επί της Κοπεγχάγης στην τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ένα παιχνίδι που έφερε φυσικά την υπογραφή του Νορβηγού αστέρα που «τρελαίνει» με τα κατορθώματά του ολόκληρο τον κόσμο.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και για να μιλήσουμε με αριθμούς, ο μόλις 22 ετών φορ έφτασε τα 28 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καταγράφοντας έτσι ένα περισσότερο από όσα έχουν πετύχει σε όλη τους την καριέρα στο θεσμό θρυλικά ονόματα, όπως ο Σουάρες και ο Ριβάλντο. Φυσικά, η φοβερή επιθετική του δεινότητα, αποτυπώνεται και στα νούμερα των τερμάτων του στην Πρέμιερ Λιγκ όπου μετράει 14 γκολ σε 8 συμμετοχές. Σημειώνει δηλαδή ένα τέρμα ανά 47,5 λεπτά αγώνα!

Σήμερα κόντρα στους «Αγίους» με τους οποίους θυμίζουμε πως το σύνολο του Γκουαρδιόλα είχε «γκελάρει» πέρυσι και τις δύο φορές που τέθηκε αντιμέτωπο -ωστόσο φέτος μετράνε 4 ήττες στα 5 τελευταία ματς- θέλει να ανέβει στην κορυφή (περιμένοντας αύριο την Άρσεναλ), με οδηγό σε ακόμη ένα ματς τον Χάαλαντ.

Για τους παραπάνω λοιπόν λόγους η συντακτική ομάδα του Sentragoal, συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο ελκυστικά στοιχήματα της «νορβηγική μηχανής» των γκολ.

Aγορά Απόδοση
Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει
(Super Ενισχυμένη* Απόδοση)
3.20
Να σκοράρει 2+ γκολ 1.83
Να σκοράρει χατ τρικ 3.50
Να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο 2.47
Over 1.5 σουτ στο τέρμα 2.50
Να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα 3.30
Να σκοράρει με κεφαλιά 3.75
Να σκοράρει με προσπάθεια έξω από την περιοχή 5.00
Να έχει τελική προσπάθεια στο δοκάρι 3.55
Να σκοράρει και να δεχτεί κάρτα 9.75

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Τι παίζουμε

Η υπερηχητική Σίτι μπορεί να «διασύρει» με ευκολία τη Σαουθάμπτον που παραπαίει, με το εύρος του σκορ να είναι καθαρά στο χέρι της. Φυσικά ο Χάαλαντ θα έχει μια ακόμη ευκαιρία να δώσει το δικό του «σόου», με την απόδοση του anytime σκόρερ βέβαια να μην έχει στοιχηματική αξία, για αυτό και θα κινηθούμε στην επιλογή του να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα που δίνεται πάνω από τον τριπλασιασμό.

(17:00) Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον: Ερ. Χάαλαντ να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα 3.30

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet