SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΕΣΙ, ΧΟΡΕΥΕΙ Ο... ΝΕΙΜΑΡ ΣΤΟ 2.75

Λείπει ο Μέσι, χορεύει ο... Νεϊμάρ στο 2.75

Οι Παριζιάνοι υποδέχονται απόψε την Μπενφίκα για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων, θέλοντας να πατήσουν γερά στην κορυφή του ομίλου. Χωρίς τον Αργεντίνο άσο στη διάθεσή του ο Κριστόφ Γκαλτιέ, με το δημιουργικό πλάνο να πέφτει στις πλάτες του Νεϊμάρ.

Οι Παριζιάνοι υποδέχονται απόψε την Μπενφίκα για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων, θέλοντας να πατήσουν γερά στην κορυφή του ομίλου. Χωρίς τον Αργεντίνο άσο στη διάθεσή του ο Κριστόφ Γκαλτιέ, με το δημιουργικό πλάνο να πέφτει στις πλάτες του Νεϊμάρ.

11/10/2022 - 11:42
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
12.jpg

Ο 30χρονος αστέρας της Παρί είναι η αλήθεια πως αποτελεί το «κάτι άλλο» μέχρι στιγμής μέσα στη σεζόν. Δεν είναι μόνο τα εξαιρετικά στατιστικά που έχει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, αλλά και η συνολικότερη του παρουσία μέσα στο γήπεδο. Τον βοηθά άλλωστε και η επιθετική γραμμή που έχει για «παρέα», παίζοντας πλάι στους Κιλιάν Εμπαπέ και Λιονέλ Μέσι. 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΠΑΡΙ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Ο Αργεντινός άσος ωστόσο δεν βρίσκεται απόψε στην αποστολή για το ματς με την Μπενφίκα, στο πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ο «Λίο» δεν πήρε λεπτά συμμετοχής ούτε στο παιχνίδι με τη Ρεμς το περασμένο Σάββατο. Να θυμίσουμε επίσης πως, η Παρί έχει ντέρμπι την ερχόμενη Κυριακή με τη Μαρσέιγ στο «Parc des Princes». 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως εκ τούτου, ο Νεϊμάρ θα είναι βασικός στο αποψινό ματς, γνωρίζοντας καλά πως από τα δικά του πόδια πρόκειται να περάσουν οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων. Μάλιστα, τα νούμερα του Βραζιλιάνου είναι εξαιρετικά φέτος, καθώς μετρά συνολικά 9 γκολ και ισάριθμες ασίστ μέχρι στιγμής τόσο σε Ligue 1 όσο και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.  

Τι παίζουμε

Μαζί με τον Εμπαπέ είναι οι παίκτες με τη χαμηλότερη απόδοση να σκοράρουν, όπως είναι λογικό. Δεδομένου, όμως, ότι ο Νεϊμάρ είναι αυτός που θα αναλάβει να «κουβαλήσει» επιθετικά την Παρί (και έχοντας δείξει εξαιρετικά δείγματα στη συνεργασία του με τον Γάλλο επιθετικό) θεωρούμε πως έχει στο «τσεπάκι» του τουλάχιστον μία ασίστ στο ματς.

Νεϊμάρ Συνολικές ασίστ 1+2.75

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet