SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΒΟΜΒΑ «MARCA»: Ο ΕΜΠΑΠΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΡΕΑΛ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

Βόμβα «Marca»: Ο Εμπαπέ θέλει να πάει στη Ρεάλ τον Ιανουάριο

Το «σίριαλ» ανάμεσα στον Κιλιάν Εμπαπέ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται πως... καλά κρατεί σύμφωνα με ρεπορτάζ-φωτιά της «Marca».

Το «σίριαλ» ανάμεσα στον Κιλιάν Εμπαπέ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται πως... καλά κρατεί σύμφωνα με ρεπορτάζ-φωτιά της «Marca».

Sentragoal Team
Sentragoal Team
11 Οκτωβρίου 2022 - 16:56
11/10/2022 - 16:56
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
16654899903339.jpg

Eνόσω όλα έδειχναν πως το κεφάλαιο Ρεάλ και Εμπαπέ έκλεισε, ένα δημοσίευμα της ισπανικής «Marca», ήρθε να ταράξει πάλι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος άσος θυμίζουμε πως ανανέωσε τη συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν, υπογράφοντας ένα φαραωνικό συμβόλαιο μέχρι το 2024 που θα το αποφέρει 376 εκατ. ευρώ.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΠΑΡΙ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Οι νεότερες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως, οι σχέσεις του νεαρού αστέρα με το κλαμπ είναι τεταμένες, καθώς δεν φαίνεται να έχουν ικανοποιηθεί βασικοί όροι που έθεσε για να παραμείνει στο Παρίσι, με συνέπεια το να επιθυμεί να αποχωρήσει από την γαλλική πρωτεύουσα με προορισμό τη Ρεάλ τον Ιανουάριο.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα τέτοιο σενάριο βέβαια φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο από τη στιγμή που ο Φλορεντίνο Πέρεθ και ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί βρίσκονται σε κόντρα. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στην εφημερίδα, η μοναδική ομάδα για την οποία θα έδιναν την έγκρισή τους οι ιθύνοντες της Παρί είναι η Λίβερπουλ, αν και οι «κόκκινοι» δύσκολα θα μπορούσαν να καλύψουν τις τεράστιες οικονομικές απαιτήσεις του Εμπαπέ. 

Την ίδια στιγμή η «Equipe», βάζει... παραπάνω λάδι στη φωτιά, επιβεβαιώνοντας την πρόθεση του Γάλλου σούπερ σταρ και υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα πως στην περίπτωση που ο 23χρονος φύγει από τον σύλλογο, την πόρτα της εξόδου θα ακολουθήσει και ο αθλητικός σύμβουλος, Λουίς Κάμπος

Υπενθυμίζεται πως, η Παρί υποδέχεται απόψε την Μπενφίκα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 1-1 του πρώτου ματς, με την ομάδα του Γκαλτιέ να δίνεται ως απόλυτο φαβορί στο 1.45. Μάλιστα, η επιθετική γραμμή των γηπεδούχων αναμένεται να στηριχθεί στον Εμπαπέ, καθώς ο Μέσι θα απουσιάσει από το ματς, με την απόδοσή του να σκοράρει να προσφέρεται στο 1.75.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet